DINAN BMW M2 με 450 άλογα και εγγύηση [video]

DINAN BMW M2 με 450 άλογα και εγγύηση [video]

Μια πολύ προσεγμένη βελτίωση από την Αμερική για την BMW M2, υπόσχεται περισσότερες συγκινήσεις χωρίς συμβιβασμούς στην καθημερινή χρήση.

Όλοι όσοι έχουν οδηγήσει την BMW M2 συμφωνούν ότι είναι μάλλον το καλύτερο Μ αυτοκίνητο σήμερα, το πιο συναρπαστικό.

Έχει το σωστό μέγεθος και πολύ δύναμη, αλλά όχι σε βαθμό που να προκαλεί τρόμο. Όχι τόσο που τελικά να μην μπορείς να πατήσεις πουθενά το γκάζι στο πάτωμα. Βγάζει 370 ίππους και 47,4 kgm από έναν 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα με ένα τούρμπο, που προέρχεται από αυτόν της M235i, αντί του διτούρμπινου της M3/M4.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M3 στην ανάβαση Grossglockner [video]

Δύσκολα θα ζητήσεις κάτι παραπάνω, αλλά ως συνήθως, τουλάχιστον για αυτούς που έχουν το χρήμα, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτό δίνει άλλωστε λόγο ύπαρξης σε βελτιωτές όπως ο οίκος DINAN στην Αμερική. Και σε πρότζεκτ όπως η συγκεκριμένη BMW M2 S2

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει διαφορετική χαρτογράφηση, μεγαλύτερο τούρμπο και νέα εξάτμιση, πιο μεγάλο intercooler, διαφορετική εισαγωγή αέρα και κοστίζει στην Αμερική $7.000. Το αυτοκίνητο της συγκεκριμένης παρουσίασης φορά επίσης μεγαλύτερα φρένα με 6πίστονες δαγκάνες σε όλους τους τροχούς, βελτιωμένη ανάρτηση με aftermarket ράβδους ελέγχου σύγκλισης/απόκλισης, αντιστρεπτικές, και αμορτισέρ/ελατήρια coil over. Ρυθμισμένα μάλιστα πιο μαλακά από τα εργοστασιακά για καλύτερη άνεση και πιο προοδευτική συμπεριφορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M2 στην πίστα Formula 1 Hungaroring

Το αυτοκίνητο αποδίδει 452 ίππους, 82 επιπλέον από την εργοστασιακή έκδοση και 14 kgm ροπή παραπάνω. Ταυτόχρονα, καλύπτεται από εγγύηση 50.000 km και είναι απολύτως νόμιμο ως προς τις εκπομπές καυσαερίων σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, ακόμη και στην California.

[Πηγή carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube