Chevy ’Vette Z06 με 730 PS

Chevy ’Vette Z06 με 730 PS

Η GeigerCars παρουσίασε πρόγραμμα συνολικής αναβάθμισης για τη Chevrolet Corvette Z06.

H Chevrolet Corvette Z06 σαφώς και πρόκειται για ένα σπόρτσκαρ που δεν του λείπει η δύναμη. Κάτω από το καπό αυτής της νέας ειδικής έκδοσης της C7, o 6,2λιτρος V8 αποδίδει σε στοκ διαμόρφωση 659 άλογα και 89,8 χιλιογραμμόμετρα ροπή.

Η GeigerCars όμως αναβάθμισε το μοτέρ της Chevy για όσους ζητούν αυτό το κάτι παραπάνω. Έτσι ο κoμπρεσοράτος V8 ανέβηκε στους 730 PS και στα 96,2 kgm. Τα στοιχεία της βελτίωσης δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι σαφώς καλύτερο από τα 3,0” ή 3,3” που χρειάζεται η στοκ C7 για να πιάσει τα πρώτα 100 km/h από στάση, ανάλογα αν φορά αυτόματο ή χειροκίνητο σασμάν. Να σημειώσουμε εδώ ότι τα παραπάνω νούμερα αφορούν το στοκ αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο με το έξτρα Z07 Performance Package.  

Η βελτίωση του μοτέρ χρεώνεται από την GeigerCars €2.990 και με άλλα €5.500, η Corvette Z06 μπορεί να φορέσει κιτ χαμηλώματος της ανάρτησης με ακραξόνια για αλλαγή όφσετ. Και για κάτι κοσμητικά πιο προκλητικό υπάρχει διαθέσιμο αεροδυναμικό κιτ που περιλαμβάνει νέο εμπρός σπόιλερ με πλευρικά πτερύγια, νέα μάσκα με προστασία για το ψυγείο στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, πλευρικά μαρσπιέ, πίσω ποδιά με διαχύτη, πίσω σπόιλερ.

Και αν δεν σας φτάνει να σας βλέπουν, αλλά θέλετε να σας ακούν από μακριά, η GeigerCars αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με μια ηχηρή σπορ εξάτμιση, με βαλβίδα ελέγχου, που φτάνει τα 94 ντεσιμπέλ έναντι €4.900.

[Πηγή GeigerCars]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube