BMW M2 με 450 PS από τη Lightweight Performance

BMW M2 με 450 PS από τη Lightweight Performance

Ο βελτιωτικός οίκος Lightweight Performance παρουσίασε τη νέα του M2 Coupe, με την ονομασία LW M2, ανεβάζοντας την αγριάδα και τις επιδόσεις της σπορ αυτής ΒMW.

Οι επεμβάσεις ουσίας φυσικά και έγιναν στον 3λιτρο μονοτούρμπινο κινητήρα N55 που πλέον από τα τρία λίτρα του αποδίδει 450 άλογα. Πολύ σημαντική αύξηση στην ιπποδύναμη των στο 370 PS (+80 άλογα).

Η παραπάνω ιπποδύναμη επετεύχθη με αναπρογραμματισμό της ECU, νέα εισαγωγή αέρα, 300άρες downpipes, καζανάκι εξάτμισης από τιτάνιο και ανθρακονημάτινες απολήξεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M2 Coupé στην πίστα του Hungaroring

Για την ενδυνάμωση των δυναμικών χαρακτηριστικών, η Lightweight Performance φόρεσε στην LW M2 εμπρός σπλίτερ, μεγάλη πίσω πτέρυγα για τη βελτίωση της κάθετης αεροδυναμικής πίεσης, ως εκ τούτου μεγαλύτερης σταθερότητας σε υψηλή ταχύτητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η σκληροπυρηνική στοκ BMW M2 θα φορά το διτούρμπινο μοτέρ της M4 Coupé

Επιπλέον το αυτοκίνητο φόρεσε και μεγαλύτερα φρένα, μάλλον απαραίτητα καθώς 300αρίζει στη ευθεία. Άλλα στοιχεία επιδόσεων δεν έδωσε στη δημοσιότητα η Lightweight Performance, αλλά αναλογιζόμενοι ότι η στοκ M2 θέλει 4,3” για το 0-100 km/h, η LW M2 θα κατεβαίνει σαφώς κάτω από τα 4”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια BMW M2 με τον κινητήρα της Μ4 Coupé και 540 PS

Κατά τα λοιπά, το πακέτο βελτίωσης περιλαμβάνει 19άρες σφυρήλατες ζάντες και διακριτικό κοσμητικό κιτ συνδυασμένο με μαύρα στοιχεία στον εμπρός προφυλακτήρα.

[Πηγή bimmertoday]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube