Βελτιωμένο Volkswagen Caddy R360 [video]

Βελτιωμένο Volkswagen Caddy R360 [video]

Με εξαρτήματα από σπορ μοντέλα του ομίλου VW Group.

Η βρετανική εταιρεία Reflex Auto Design παρουσίασε το Volkswagen Caddy R360 το οποίο κατασκευάστηκε μετά από την παραγγελία ενός πελάτη της, με μια σειρά βελτιώσεων που το μεταμορφώνουν από επαγγελματικό εργαλείο σε βανάκι επιδόσεων!

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, το Caddy R360 ξεχωρίζει από τον εμπρός προφυλακτήρα με εισαγωγές αέρα που παραπέμπουν στο Golf MK7.5 R, τα φουσκωμένα φτερά και μαρσπιέ από την έκδοση Alltrack βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, την απουσία συρόμενης πόρτας, την τάπα ντεπόζιτου από Audi R8, τα γραφικά LED στα πίσω φώτα και τον μεγάλο διαχύτη που φιλοξενεί τη διπλή απόληξη της εξάτμισης από τιτάνιο σε στυλ Golf MK6 R. Την εικόνα ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου και η χαμηλωμένη ανάρτηση με σπορ ρύθμιση.

VW Caddy R360

Στο εσωτερικό βρίσκουμε αγωνιστικά καθίσματα από την Porsche Boxster Spyder, αεραγωγούς από το Audi RS3, επενδύσεις από Alcantara και ανθρακονήματα στο ταμπλό, όπως και ένα ρολ κέιτζ μπροστά από τον χώρο αποσκευών.

Κάτω από το καπό δεν βρίσκεται πλέον ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας που κινεί τις επαγγελματικές εκδόσεις του Caddy αλλά ένας 2.0 TFSI από το Golf MK5 GTI Edition 30 με απόδοση που έχει ανέβει στους 360 PS. Οι επεμβάσεις αφορούν πεταλούδα της HPA, εισαγωγή της VWR και εξάτμιση της Inconel. Η δύναμη μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με αγωνιστικού τύπου συμπλέκτη.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube