Βελτιωμένο Suzuki Swift Sport με φτερούγα WRC

Βελτιωμένο Suzuki Swift Sport με φτερούγα WRC

Με πλήρες αεροδυναμικό πακέτο, χαμηλωμένη ανάρτηση και αύξηση της ισχύος στους 200 PS χάρη στο βελτιωτικό κιτ της HKS.

Στην πρόσφατη έκθεση του Τόκιο, έκανε την εμφάνισή της μια βελτιωμένη έκδοση του Suzuki Swift Sport με πλήρες αεροδυναμικό πακέτο και μια σειρά από επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη δια χειρός της ιαπωνικής εταιρείας HKS.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, στη μάσκα ξεχωρίζουν η μεγάλη προέκταση του σπλίτερ, η νέα σίτα στη γρίλια και το έμβλημα της HKS στο κέντρο. Στο προφίλ βρίσκουμε προεκτάσεις των μαρσπιέ και τις λευκές πεντάκτινες ζάντες Advan Racing TC-4 με διάμετρο 18" που φορούν ελαστικά Yokohama Advan Neova (215/40ZR18).

Στο πίσω μέρος κυριαρχεί η τεράστια διπλή φτερούγα που θυμίζει αγωνιστικό WRC και είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, ενώ καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πίσω παρμπρίζ. Στο εσωτερικό βρίσκουμε ένα σετ από κόκκινα αγωνιστικά καθίσματα Bride LowMax με πλάτη από ανθρακονήματα και ζώνες τριών σημείων.

Suzuki Swift Sport by HKS

Οι μηχανικές επεμβάσεις ξεκινούν από τη χαμηλωμένη ανάρτηση HKS Hipermax Max IV SP coilover που φέρνει το Swift Sport πολύ κοντά στο έδαφος, τη μπάρα θόλων από ανθρακονήματα και τα φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες της Endless στους εμπρός δίσκους.

Ο υπετροφοδοτούμενος κινητήρας K14C 1,4 λίτρων της Suzuki απέκτησε το GTIII Sports Turbokit της HKS με πίεση 1 bar που συνδυάζεται με λογισμικό HKS Mastery ECU, νέο Intercooler και νέα εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι με σπορ καταλύτη και δύο μπλε απολήξεις. Όλα αυτά έχουν ανεβάσει την ισχύ στους 200 PS - δηλαδή 55 PS παραπάνω από την εργοστασιακή του έκδοση. 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για λόγους επίδειξης και δεν πωλείται, όμως η εταιρεία προσφέρει μια πλούσια γκάμα από εξαρτήματα για όσους θέλουν να βελτιώσουν το δικό τους Swift Sport.

[Πηγή: Tuningblog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube