Βελτιωμένο Audi A1 Sportback με bodykit και 400 PS [video]

Βελτιωμένο Audi A1 Sportback με bodykit και 400 PS [video]

Ένα μοναδικό project που υλοποιήθηκε από την ABT Sportline.

Ο YouTuber Daniel Abt παρουσίασε το τελευταίο του project - το Audi A1 Sportback "1 of 1" - που εξελίχθηκε με τη βοήθεια της ABΤ, μεταμορφώνοντας το γερμανικό σουπερμίνι σε ένα πραγματικό hot hatch.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Audi A1 Sportback 40 TFSI

abt

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, ο A1 απέκτησε έναν αγωνιστικών προδιαγραφών 2.0 TFSI που προέρχεται από το Audi TT Cup και χάρη στις επεμβάσεις τις ABT αποδίδει πάνω από 400 PS και 400 Nm ροπής. Η ανάρτηση χρησιμοποιεί ελατήρια της H&R ενώ η εξάτμιση straight-pipe χαρίζει στο όχημα το κατάλληλο soundtrack.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βελτιωμένο Audi A1 από την ΑΒΤ με 240 PS

Ο ιδιοκτήτης δεν αποκάλυψε στοιχεία για τις επιδόσεις του μοντέλου όμως είμαστε σίγουροι πως θα είναι αρκετά ταχύτερο από το εργοστασιακό Audi A1 Sportback 40 TFSI το οποίο επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 6,5" και έχει τελική ταχύτητα 235 km/h.

Αισθητικά, το Audi A1 Sportback "1 of 1" μοιάζει με αγωνιστικό WRC χάρη στο φαρδύ bodykit και την εντυπωσιακή φορεσιά που δημιουργήθηκε από τον Erik και συνδυάζει ασύμμετρα γραφικά σε κόκκινο και μαύρο χρώμα.

abt

Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε νέο καπό με πολλές εσοχές, φιμέ κρύσταλλα για τα LED φώτα, ένα τεράστιο σπλίτερ και επιπλέον πτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα.

Αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό κομμάτι είναι τα φαρδύτερα φτερά με ενσωματωμένες εισαγωγές αέρα που προσθέτουν στο αμάξωμα 55 mm επιπλέον, καλύπτοντας τα μεγαλύτερα μετατρόχια.Οι πίσω πόρτες έχουν καλυφθεί μετατρέποντας το A1 Sportback σε τρίθυρο.

Οι σφυρήλατες ζάντες 19" σε μαύρη απόχρωση κάνουν αντίθεση με τα χρυσά δαχτυλίδια και το κόκκινο προφίλ των ελαστικών Michelin.

abt

Στο πίσω μέρος κυριαρχεί η τεράστια αεροτομή και ο διαχύτης με χρυσές λεπτομέρειες που φιλοξενεί ένα σετ από δύο μεγάλες εξατμίσεις.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, στην καμπίνα, το ταμπλό και το flat-bottom τιμόνι κυριαρχούν οι επενδύσεις από Alcantara. Νέα είναι τα καθίσματα αγωνιστικού τύπου και το πλήρες ρολ κέιτζ, ενώ αφαιρέθηκαν οι πίσω θέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ιδιαίτερο project μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο επίσημο κανάλι του Daniel Abt.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube