Βελτιωμένη Mustang από τη Roush Performance με 710 PS

Το muscle car αποκτά περισσότερη δύναμη και ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο.

Η αμερικανική Roush Performance ανακοίνωσε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για τη Ford Mustang το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο New York Auto Show 2019..

Η ισχύς του κινητήρα V8 των 5,0 λίτρων ανέβηκε από τους 450 PS και τα 529 Nm ροπής της στοκ έκδοσης στους 710 PS και στα 827 Nm. Στη λίστα των μηχανικών βελτιώσεων πρωτοστατούν ο νέος κομπρέσορας Roush TVS R2650 και η προαιρετική ενεργή εξάτμιση της Roush με τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες.

Roush

Εξωτερικά, η βελτιωμένη Mustang ξεχωρίζει χάρη στις μαύρες ζάντες 20", το πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο και τα γραφικά της Roush. Οι αεροδυναμικές και κοσμητικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ, προεκτάσεις στις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα και του καπό, διαφορετική γρίλια που φιλοξενεί το έμβλημα της Roush, πίσω αεροτομή και (ψεύτικες) εσοχές στο προφίλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε τη νέα Ford Mustang

Εκτός από το Roush Mustang, στο σταντ της εταιρείας στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται και το νέο Roush F-150 το οποίο εξοπλίζεται με ανάρτηση Roush/Fox 2.0 και κιτ ανύψωσης δύο ιντσών (5,1 cm) για καλύτερες δυνατότητες εκτός ασφάλτου, την ενεργή εξάτμιση και μικρές αισθητικές επεμβάσεις. Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Roush Performance είχε παρουσιάσει τα ανανεωμένα Roush Super Duty και F-150 Raptor.