Το βασισμένο στην BMW M4 Mamba GT3 Street όντως υπάρχει

Το βασισμένο στην BMW M4 Mamba GT3 Street όντως υπάρχει

Πριν δύο χρόνια σας είχαμε δείξει ως concept μια ακραία βελτιωμένη BMW Μ4 με το όνομα Mamba GT3 Street. Τελικά, η Hoffy Automobiles την έφτιαξε.

Στο Mamba GT3 Street είχαμε αναφερθεί πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν ακόμη render σε κάποιο σκληρό δίσκο. Τελικά η Hoffy Automobiles το κατασκεύασε.

Βασίζεται στην BMW M4, αλλά είναι βελτιωμένο πέρα από κάθε όριο. Λογικής και χρημάτων. Τα πάνελ του αμαξώματος είναι όλα είτε ανασχεδιασμένα: Τα φτερά, οι προφυλακτήρες, τα σπόιλερ, ο διαχύτης. Τα περισσότερα χρειάστηκε να κατασκευαστούν εκ νέου, όχι μόνο της διαφορετικής μορφής τους αλλά και του νέου υλικού. Είναι από ανθρακονήματα, ή πολυμερές ενισχυμένο με ανθρακόνημα (CFRP), και πληρούν προδιαγραφές DTM / GTE. Την… αν μη τι άλλο ξεχωριστή εμφάνιση υπογραμμίζουν τα LED φώτα εμπρός και πίσω, οι ανθρακονημάτινοι καθρέπτες και οι ειδικές ζάντες 21 ιντσών.

Εκτεταμένες αλλαγές έχουν γίνει και στην καμπίνα, με αφράτες πολυτελείς, ραμμένες στο χέρι επενδύσεις Alcantara, custom τιμόνι και καθίσματα και ειδικό ηχοσύστημα φτιαγμένο μόνο για το Mamba GT3 Street. Προαιρετικά διατίθεται και roll bar.

Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός εξακύλινδρος σε σειρά τρίλιτρος biturbo. Αναβαθμισμένος όμως στα 750 άλογα. Η τεράστια αύξηση ισχύος έκανε απαραίτητη την αναβάθμιση των φρένων και της ανάρτησης. Η εξάτμιση Eisenmann GT Pro Race υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις, τόσο στους επιβάτες όσο και στους περαστικούς.

Πηγή Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube