Audi RS4+ από την ΑΒΤ

Audi RS4+ από την ΑΒΤ

Έκδοση περιορισμένης παραγωγής 50 μονάδων με απόδοση 530 PS

Ο βελτιωτικός οίκος ABT Sportsline παρουσίασε το Audi RS4+, μια ειδική έκδοση του RS4 Avant που θα παραχθεί σε μόλις 50 αντίτυπα με αισθητικές και μηχανολογικές βελτιώσεις.

Χάρη στο ABT Engine Control (AEC) unit, η απόδοση του V6 biturbo κινητήρα 2,9 λίτρων σκαρφάλωσε από τους "ταπεινούς" 450 PS του εργοστασιακού μοντέλου στους 510 PS και κατά παραγγελία στους 530 PS. Το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος quattro, ενώ η ανάρτηση απέκτησε ελατήρια με ρύθμιση ύψους και σπορ stabilizers.

Audi RS4 ABT

Αισθητικά, το μάτι πέφτει κατευθείαν στις ζάντες 20 ιντσών ABT Sport GR σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση, όμως οι επεμβάσεις δεν σταματούν εδώ αφού το μοντέλο φορά ένα διακριτικό αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα.

Στο εμπρός μέρος διατίθεται διαφορετική γρίλια, lip και πλευρικά πτερύγια, ενώ στο πίσω μέρος, εκτός από τη διακριτική αεροτομή, υπάρχει μια ανθρακονημάτινη ποδιά η οποία φιλοξενεί τον διαχύτη και τις τέσσερις απολήξεις διαμέτρου 102mm με carbon-look.

Audi RS4 ABT

Στο εσωτερικό βρίσκουμε μια αριθμημένη πλακέτα, επενδύσεις από ανθρακονήματα, φως εισόδου που προβάλει το λογότυπο RS4+ στο έδαφος, κουμπί εκκίνησης της ABT, λογότυπα πάνω στα σπορ καθίσματα και κάλυμμα για τον λεβιέ.

Το RS4+ θα παρουσιαστεί στην 89η έκθεση Γενεύης σε απόχρωση Viper Green, ενώ οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο. Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε το Misano Red της φωτογράφισης που "γράφει" και καλύτερα στα χιονισμένα τοπία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube