Άλογα και ρούχα για τη Mercedes-AMG CLA 45 από τη Loewenstein

Άλογα και ρούχα για τη Mercedes-AMG CLA 45 από τη Loewenstein

Η Mercedes-AMG CLA 45 ανεβάζει την ισχύ της μέχρι τους 425 PS και φορά φαρδιά «ρούχα» διά χειρός Loewenstein.

Η Loewenstein παρουσίασε το νέο custom πακέτο της για τo hot 4θυρο κόμπακτ κουπέ της Mercedes-AMG, τη CLA 45.

Το κιτ «stage 1» της Loewenstein ανεβάζει τον 4κύλινδρο δίλιτρο τούρμπο της Mercedes-AMG CLA 45 στους 410 PS και στα 54 kgm, χάρη σε μια επιλογή λογισμικού plug & play. Το πιο ισχυρό κιτ «stage 2» που περιλαμβάνει ακόμη ειδικής σχεδίασης downpipe με σπορ καταλυτικό μετατροπέα και σπορ φιλτροκούτι ανεβαίνει στους 425 PS και στα 55 kgm. Προς υπενθύμισή σας τα αντίστοιχα νούμερα με το στοκ μοτέρ είναι 381 PS/6.000 rpm, 48,4 kgm/2.250-5.000 rpm.

Στο μέτωπο των κοσμητικών επεμβάσεων, η CLA 45 μπορεί να εφοδιαστεί με το body kit SAPHIR, εξ ολοκλήρου ανθρακονημάτινο για μείωση του βάρους. Με το SAPHIR, το αυτοκίνητο φαρδαίνει δύο πόντους εμπρός και τέσσερις πίσω, ενώ το κοσμητικό πακέτο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καπό με αεροεισαγωγή και νέο πίσω προφυλακτήρα. Επίσης ενσωματώνεται στην πόρτα του πορτμπαγκάζ ανθρακονημάτινο χείλος εκφυγής και τοποθετείται διαχύτης «RS», φτιαγμένος από το ίδιο υλικό.

Η Mercedes-AMG CLA 45 tuned by Loewenstein πατά σε 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος της CONCAVE, σε χρυσό ματ, που ντύνονται με λάστιχα Michelin Pilot Super Sport, 245/35 ZR20 εμπρός και 285/30 ZR20 πίσω. Εναλλακτικά μπορούν να τοποθετηθούν 20άρες ζάντες τριών τμημάτων της σειράς RENNSPORT, του βελτιωτή.

Η Loewenstein δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εσωτερικού, αλλά αρκέστηκε να πει ότι τοποθετούνται ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις στο τιμόνι, στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα. Με έξτρα κόστος το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με βελούδινα πατάκια στο σαλόνι και στο πάτωμα του πορτμπαγκάζ.

[Πηγή Loewenstein]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube