Αγωνιστικό Veloster, τo τρίτο πρότζεκτ της Hyundai στη SEMA 2016

Αγωνιστικό Veloster, τo τρίτο πρότζεκτ της Hyundai στη SEMA 2016

Το τρίτο αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει η Hyundai στη SEMA 2016, στο las Vegas είναι ένα Veloster Concept έτοιμο για αγώνες από την Gurnade, Inc.

Το Gurnade Veloster Concept διατηρεί την ήδη επιθετική κοψιά του ομώνυμου κόμπακτ χάτσμπακ και κάνει ακόμα πιο έντονη, κραυγαλέα θα λέγαμε, την παρουσία του με ενσωματωμένες προεκτάσεις των φτερών, εμπρός σπλίτερ, αγωνιστικά πτερυγίδια, σφυρήλατες ζάντες τριών τμημάτων και κάστομ πίσω πτέρυγα.

Οι βελτιώσεις στην απόδοση στο Veloster περιλαμβάνει αναβαθμισμένη ECU, ιντερκούλερ, downpipe και εισαγωγή κρύου αέρα από την 845 Motorsports, βαλβίδα ανακούφισης Synapse και εξάτμιση cat-back της ARK Performance.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα Hyundai Santa Fé πιο δυνατό από LaFerrari στη SEMA 2106

Οι αναβαθμίσεις της ανάρτησης θα περιλαμβάνουν ένα σετ coilovers της NEO Motorsports, ενώ η Pierce Motorsports θα συνεργαστεί για την μπάρα των γονάτων, την πίσω αντιστρεπτική και την πίσω ενισχυτική μπάρα. Τα φρένα θα ενισχυθούν με ένα 6πίστονο κιτ επίσης από τη NEO Motorsports που θα κρύβονται πίσω από 19άρες ζάντες Rotiform OZT με λάστιχα της Toyo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Hyundai Santa Fé της Rockstar παίρνει τα βουνά και πάει στη SEMA 2016

Το εξωτερικό του Gurnade Veloster Concept θα έχει τελική βαφή με PPG Refinish Magic Magenta, ενώ οι άνθρωποι της Lightner Motorsports ανέλαβαν να φτιάξουν τις κάστομ προεκτάσεις των φτερών και τη μάσκα. Στο εσωτερικό, η Gurnade θα στολίσει το Veloster με ένα σωρό αναβαθμίσεις, μαζί με αγωνιστικά μπάκετ Cobra Nogaro, αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας Takata, ρολκέιτζ Pierce Motorsports, όργανα Glowshift με φωτισμό LEDGlow.

«Την Gurnade πάντα την τραβούσαν οι μοναδικά επιθετικές γραμμές του Veloster παραγωγής», είπε ο Joshua Cloud, ιδιοκτήτης της Gurnade, Inc. «Έτσι, όταν μας πλησίασε η Hyundai προτείνοντάς μας τη εξέλιξη ενός πρότζεκτ για τη SEMA, δεν διστάσαμε να δημιουργήσουμε το Gurnade Veloster Concept. Αξιοποιεί όλα τα δυνατά σημεία του Veloster και το πηγαίνει εκεί που πάντα οραματιζόμαστε ότι θα μπορούσε να πάει».

[Πηγή Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube