Abarth 500 WRC; Γιατί όχι! [video]

Abarth 500 WRC; Γιατί όχι! [video]

Αυτό το τετρακίνητο Abarth 500 είναι ό,τι πρέπει για να μας ανάψει οδηγικά και να μας δροσίσει οπτικά, ον ένας μικρός πύραυλος για ice racing.

Με τις απαραίτητες τροποποιήσεις ένα Abarth 500 μετατρέπεται σε υπέροχο αγωνιστικό. Όμως στην περίπτωσή μας η μοντίφα πήγε λίγο μακρύτερα. Ο κυριούλης που την επιμελήθηκε προσπάθησε και πέτυχε να προσαρμόσει ένα σύστημα AWD στο 500ράκι του για ice racing και το αποτέλεσμα είναι όσο καλό ακούγεται. 

Ο YouTuber 19Bozzy92 το απαθανάτισε μέσω ενός video τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου του ιταλικού Ice Challenge 2018 στο Livigno, μια ορεινή πόλη στη Βόρεια Ιταλία όπου, θυμηθείτε, είναι και η έδρα της Lamborghini Winter Accademia

Δεν υπάρχουν πολλές «επίσημες πληροφορίες» για το αυτοκίνητο, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι φαίνεται βαριά τροποποιημένο από κάτω για να ταιριάζει με τον κινητήριο πίσω άξονα. Επίσης, κρίνουμε από όλα αυτές τις πλαγιολισθήσεις, ότι αποδίδει πολύ παραπάνω απ’ ό,τι ένα στοκ Abarth 500. Τύφλα να ’χουν τα WRC. 

Προφανώς και είναι παράξενο να βλέπεις ένα εκ γενετής προσθιοκίνητο αυτοκίνητο να πηγαίνει ντριφτάροντας διαρκώς, αλλά μάλλον εκείνο που μας εντυπωσιάζει περισσότερο είναι ο αγωνιστικός ήχος και το στροφάρισμα που δεν λέει να πιάσει τοπ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube