Παιχνίδια στο χιόνι με Lamborghini [video]

Παιχνίδια στο χιόνι με Lamborghini [video]

Μια Lamborghini Aventador S θέλει να «τρυπήσει» στο τοίχο από χιόνι στη χριστουγεννιάτικη πίστα της Lamborghini Academia και μια Huracán την αντιγράφει.

Οι εταιρείες σούπερκαρ, μέρες που ’ναι οργανώνουν διάφορα οδηγικά «σχολεία» σε πίστες χιονιού.

Είναι ένα διασκεδαστικός, αποδοτικός και ασφαλής τρόπος να ικανοποιήσεις την πελατεία σου που έχει ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσει αυτοκίνητο από εσένα. Και άλλη μια καλή ευκαιρία για ένα event σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των ίδιων των φαν της φίρμας και αυτών και της εταιρείας. Με το (μεγάλο) αζημίωτο, φυσικά.

Κάθε χρόνο, για παράδειγμα, η Porsche φέρνει κάμποσα κομμάτια στη Φιλανδία, σε μια παγωμένη λίμνη, μετατρέποντάς την σε μια γιγαντιαία πίστα-τσουλήθρα, όπου 911 παπουτσωμένες με καρφιά προσπαθούν να κρατηθούν μέσα στη χάραξη. Κι αν δεν το καταφέρουν οι πελάτες, κανένα πρόβλημα. Οι χιονότοιχοι αναλαμβάνουν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα και κάνα σπλιτεράκι που μπορεί να ξεκουμπώσει έχει αποζημιωθεί και με το παραπάνω από την τσουχτερή τιμή της συμμετοχής.

Η πελατεία της Lamborghini όμως είναι ακόμη πιο πρόθυμη και με δυνατότητα να ξοδέψει το κάτι τις παραπάνω απ’ ό,τι θα ξόδευε ένας «πληβείος» με Porsche. Η χειμερινή Lamborghini Accademia 2018, θα γίνει στο Ghiacciodromo di Livigno, 17-25 Φεβρουαρίου κοντά στα ιταλοελβετικά σύνορα, με ωραίο σενάριο, επιφάνειες-τσουλήθρες και μπόλικο χώρο για απόλυτη τετρακίνητη εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracán LP580-2 [video]

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερο χρόνο σε σχέση με το πρόγραμμα προηγουμένων ετών, με την οδήγηση να ξεκινά από νωρίς το πρωί και να συνεχίζεται όλη τη μέρα. Η νυχτερινή οδήγηση σε παγωμένη πίστα είναι εμπειρία από μόνη της, καθώς υποστηρίζεται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα φωτισμού για να οδηγείς με ασφάλεια στο χιόνι όταν δύσει ο ήλιος. Κι εκεί στα ψηλά βουνά, δύει νωρίς.

Και αν δεν έχει κάποιος εμπειρία οδήγησης στο χιόνι με θηρία 600 και 700 άλογα δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι ινστρούχτορες της ακαδημίας αναλαμβάνουν να τον μυήσουν και να διασκεδάσει με την ψυχή του. Με δικό του ή όχι αυτοκίνητο. Λεφτά να ’χει  και η Lamborghini θα του παραχωρήσει τα δικά της: Τέσσερις Aventador S, τέσσερις Huracán Performante και τέσσερις Huracán τετρακίνητες.

Και δεν είναι μόνο η οδήγηση, καθώς χρήμα και ευχάριστο χρόνο για τρεις νύχτες θα ξοδέψει όποιος συμμετάσχει στο ορεινό resort τεσσάρων αστέρων, δίπλα σχεδόν στη χαριτωμένη κωμόπολη του Livigno.

Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τις περιορισμένες θέσεις του Lamborghini Winter Accademia 2018 στο επίσημο site.

Εν τω μεταξύ πάρτε μια γεύση για το τι θα απολαύσετε να δώσετε €6.500 (+22% ΦΠΑ) κι άλλα €1.100 (+22% ΦΠΑ) για την/τον συνοδό σας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube