Τραγωδία στην ανάβαση του Pikes Peak

Τραγωδία στην ανάβαση του Pikes Peak

Νεκρός ο Carlin Dunne, αναβάτης της Ducati, λίγα μέτρα πριν την καρό σημαία.

Μπορεί η Bentley να πανηγύρισε την κατάρριψη του ρεκόρ στη θρυλική ανάβαση του Pikes Peak, αλλά ένα άλλο μέλος του VW Group, η Ducati στην ίδια ανάβαση θρηνεί έναν αναβάτη της.

Ο Carlin Dunne έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα που συνέβη λίγο πριν τον τερματισμό της ανάβασης, στην προσπάθειά του να καταρρίψει το αντίστοιχο ρεκόρ με μια Streetfighter V4.
Ο άτυχος Carlin ήταν επί χρόνια αναβάτης της Ducati και είχε και μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο αγώνα αφού τον είχε κερδίσει τρεις φορές.

carlin

Παράλληλα είχε πάρει μέρος στη διάρκεια της καριέρας του και σε άλλους αγώνες έχοντας κερδίσει δύο φορές το Baja 1000, ενώ είχε πάρει μέρος και πολλές ταινίες δράσης ως «στάντμαν».

Η Ducati τον αποχαιρέτησε από την επίσημη σελίδα της, ενώ ο Jason Chinnock, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati στη Βόρεια Αμερική δήλωσε πως «ο Carlin ήταν μέλος της οικογένειάς μας και ένας από τους πιο γνήσιους και ευγενικούς άνδρες που γνωρίσαμε ποτέ. Θα θυμόμαστε για πάντα το πάθος και την αγάπη του για τη μοτοσικλέτα. Η απώλειά του αφήνει στις καρδιές μας ένα τεράστιο κενό».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube