Πώς ανταποκρίνεται ένα Tesla στις φωνητικές εντολές; [video]

Πώς ανταποκρίνεται ένα Tesla στις φωνητικές εντολές; [video]

Tα συστήματα infotainment επικοινωνούν πλέον με τον οδηγό με φωνητικές εντολές - Δείτε τι μπορεί να κάνει αυτό της Tesla. 

Oι φωνητικές εντολές στα συστήματα infotainment έχουν πλέον υιοθετηθεί από πολλές εταιρείες. Είναι πολύ πιο εύκολες και κυρίως πολύ πιο ασφαλείς, δεδομένου ότι ο οδηγός δεν αποσπά την προσοχή του από το δρόμο για να ρυθμίσει κάποιες από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. 

Στην Tesla θεωρούν εαυτούς πρωτοπόρους σε αυτήν την εφαρμογή, έχοντας παράλληλα αναπτύξει ένα δικό τους ξεχωριστό σύστημα infotainment που δεν μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα. 

Για να δείξει αυτήν ακριβώς τη διαφορετικότητα του συστήματός της η εταιρεία, αλλά και για να δείξει πόσο εύκολη είναι η επικοινωνία του οδηγούμε το αυτοκίνητο δημοσιοποίησε ένα μικρό βίντεο.

Σε αυτό βλέπουμε τον οδηγό να δίνει εντολή στο αυτοκίνητο να ανοίξει το πορτάκι φόρτισης του αυτοκινήτου, να ζητά να ρυθμιστεί η εσωτερική θερμοκρασία ή ακόμη και να υπαγορεύει ένα μήνυμα που θα σταλεί σε κάποιο smartphone. 

Αποκορύφωμα η σύνδεση του συστήματος με την πλατφόρμα Netflix με τον οδηγό να ζητά να ανοίξει αυτή και να δει κάποια ταινία, όσο βέβαια το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. 

Δείτε το βίντεο της Tesla. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube