Παίζει και μπάλα το εσωτερικό της νέας BMW 7 Series

Παίζει και μπάλα το εσωτερικό της νέας BMW 7 Series

H BMW προσφέρει τη δυνατότητα στους κατόχους της Σειράς 7 να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες της Bundesliga απολαμβάνοντας τα κορυφαία επίπεδα άνεσης του αυτοκινήτου τους.

Με ένα πιλοτικό πακέτο streaming, η BMW προσαρμόζει στη νέα Σειρά 7 όλο το πρόγραμμα αγώνων της Bundesliga, τους οποίους οι επιβάτες της μπορούν να παρακολουθούν από την οθόνη των 14,9” στην κεντρική κονσόλα.

To περιεχόμενο της εφαρμογής μπορεί βεβαίως να αφορά και σε παρακολούθηση στιγμιότυπων από το γερμανικό πρωτάθλημα ή και άλλες εκπομπές που το αφορούν, πάντα με δεδομένο όμως πως το αυτοκίνητο θα είναι σταθμευμένο ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας. Σε διαφορετική περίπτωση, από το σύστημα πηγάζει μόνο ο ήχος από τη μετάδοση των αγώνων.

BMW 7 football

Η BMW προσφέρει το συγκεκριμένο πιλοτικό σύστημα σε όλους τους Γερμανούς αρχικά, ενώ αργότερα θα έχουν πρόσβαση σε αυτό και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η Αμερική και η Ασία.

Το streaming γίνεται μέσω της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στο λογισμικό του infotainment της Σειράς 7, κάτι που σύμφωνα με τη BMW της δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει μελλοντικά και σε άλλα μοντέλα της.

Αρχικά, πρόσβαση στην υπηρεσία όπως είπαμε έχουν μόνο οι κάτοχοι της ναυαρχίδας της BMW, τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2024, προσφέροντας και αναβάθμιση του λογισμικού της υπηρεσίας over-the-air μέχρι τότε. 

BMW 7 football

Για να μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να έχει προσωπική eSIM κάρτα εγκατεστημένη στο όχημά του με σύνδεση 5G, με την υπηρεσία να χρεώνεται μέσω των προσωπικών στοιχείων του κατόχου.

Προφανώς αυτή η υπηρεσία δεν είναι νέα στο χώρο του αυτοκινήτου, αφού η Tesla και η Polestar συγκεκριμένα έχουν από καιρό προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείς το περιεχόμενο του Netflix και του Youtube από τα μοντέλα τους, όμως τώρα είναι η πρώτη φορά που το περιεχόμενο αφορά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. 

Σε επόμενη φάση μάλιστα, αναμένεται μέσω της ίδιας υπηρεσίας να μπορεί κανείς να παρακολουθεί και παιχνίδια από άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως της Premier League κ.α.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube