Kia: Το UVO Connect ανανεώνεται και μετονομάζεται Kia Connect

Kia: Το UVO Connect ανανεώνεται και μετονομάζεται Kia Connect

Το αναβαπτισμένο τηλεματικό σύστημα Kia Connect ήρθε για να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα των Kia και τον έλεγχο του χρήστη.

Kia Connect

Η Kia αποκάλυψε το νέο σύστημα τηλεματικής υψηλής τεχνολογίας και εφαρμογών Kia Connect. Στην ουσία πρόκειται για την αναβάθμιση του προηγούμενου, συστήματος, γνωστού ως UVO Connect. Και όπως λέει η εταιρεία, «κάνει την οδήγηση ευκολότερη και πιο διαισθητική εμπειρία με μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου, τη λειτουργικότητα και τον έλεγχο του χρήστη».

Ο Jason Jeong, πρόεδρος της Kia Europe και της Kia Connect, σχολίασε: «Μετονομάζοντας το τηλεματικό σύστημα σε Kia Connect, ξεκαθαρίζουμε στους πελάτες ότι τα χαρακτηριστικά του είναι εκεί για να παρέχουν απρόσκοπτη διασύνδεση μεταξύ ιδιοκτήτη, οχήματος και περιβάλλοντος. Αξιοποιώντας την ολοκληρωμένη σουίτα τεχνολογιών του Kia Connect, οι πελάτες μπορούν να προσβλέπουν σε ταξίδια χωρίς άγχος όπως ποτέ άλλοτε». 

Kia Connect

Η σουίτα των ενσωματωμένων τεχνολογιών του Kia Connect είναι προσβάσιμη μέσω της κεντρικής οθόνης αφής των Kia. Μεταξύ των αναβαθμισμένων δυνατοτήτων του περιλαμβάνεται το «Online Navigation». Μια υπηρεσία που βασίζεται σε δεδομένα κίνησης σε πραγματικό χρόνο και σε ιστορικά στοιχεία κίνησης για να προβλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια τo επίπεδo κυκλοφορίας. Έτσι δίνει στους χρήστες μια αξιόπιστη και ακριβή εικόνα της διάρκειας της διαδρομής και της εκτιμώμενης ώρας άφιξης.

Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά πλοήγησης σε πραγματικό χρόνο και τη ενισχυμένη λειτουργικότητα του Kia Connect Live Services, το Kia Connect επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες του αυτοκινήτου και σε προκαθορισμένες λειτουργίες από απόσταση

Το ανανεωμένο τηλεματικό σύστημα θα ενσωματωθεί σε όλη την ευρωπαϊκή γκάμα της Kia.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube