Η νέα περιστρεφόμενη οθόνη infotainment της Tesla [video]

Η νέα περιστρεφόμενη οθόνη infotainment της Tesla [video]

H Τesla μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα οθόνη infotainment που με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να στραφεί προς τον οδηγό ή τον συνοδηγό.

Tesla

Η Tesla μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα περιστρεφόμενη οθόνη infotainment που ετοιμάζεται να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό!

Η νέα οθόνη που προορίζεται μέχρι στιγμής για όλα τα νέα Model S και Model X που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής, μπορεί να στραφεί με το πάτημα ενός κουμπιού προς τον οδηγό ή τον συνοδηγό.

​Tesla infotainment

Η Tesla ισχυρίζεται ότι με τη βοήθεια μιας κάμερας η οποία θα ανιχνεύει παραμέτρους όπως το ύψος και την κατεύθυνση των ματιών, η οθόνη μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα την κλίση της. Φυσικά, οι ιδανικές θέσεις της οθόνης για τον κάθε επιβάτη θα μπορούν να αποθηκευτούν στο infotainment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tesla (@teslamotors)

 

O κατασκευαστής δεν διευκρίνισε εάν στο μέλλον η περιστρεφόμενη οθόνη θα τοποθετηθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, το νέο gadget της Tesla θα κάνει πιθανότατα ντεμπούτο και στο ανανεωμένο Μοdel 3 που θα μπει στην παραγωγή το τρίτο τετράμηνο του 2023 στο εργοστάσιο της στη Σαγκάη.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube