Η νέα περιστρεφόμενη οθόνη infotainment της Tesla [video]

Η νέα περιστρεφόμενη οθόνη infotainment της Tesla [video]

H Τesla μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα οθόνη infotainment που με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να στραφεί προς τον οδηγό ή τον συνοδηγό.

Tesla

Η Tesla μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα περιστρεφόμενη οθόνη infotainment που ετοιμάζεται να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό!

Η νέα οθόνη που προορίζεται μέχρι στιγμής για όλα τα νέα Model S και Model X που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής, μπορεί να στραφεί με το πάτημα ενός κουμπιού προς τον οδηγό ή τον συνοδηγό.

​Tesla infotainment

Η Tesla ισχυρίζεται ότι με τη βοήθεια μιας κάμερας η οποία θα ανιχνεύει παραμέτρους όπως το ύψος και την κατεύθυνση των ματιών, η οθόνη μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα την κλίση της. Φυσικά, οι ιδανικές θέσεις της οθόνης για τον κάθε επιβάτη θα μπορούν να αποθηκευτούν στο infotainment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tesla (@teslamotors)

 

O κατασκευαστής δεν διευκρίνισε εάν στο μέλλον η περιστρεφόμενη οθόνη θα τοποθετηθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, το νέο gadget της Tesla θα κάνει πιθανότατα ντεμπούτο και στο ανανεωμένο Μοdel 3 που θα μπει στην παραγωγή το τρίτο τετράμηνο του 2023 στο εργοστάσιο της στη Σαγκάη.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE