Πρώτο δείγμα από το νέο Tesla Model 3

Πρώτο δείγμα από το νέο Tesla Model 3

To νέο Tesla Μodel 3 που αναμένεται να μπει στην παραγωγή προς τα τέλη του 2023, εντοπίστηκε για πρώτη φορά καμουφλαρισμένο σε ένα πάρκινγκ στην Καλιφόρνια.

Πριν από λίγες μέρες, το Reuters προκάλεσε ιντερνετικό ντόρο με δημοσίευμα του που ήθελε την Tesla να ανανεώνει άμεσα το μικρό της σεντάν. Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά, φαίνεται ότι το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται καθώς ένα καμουφλαρισμένο Tesla Model 3 απαθανατίστηκε σε ένα πάρκινγκ στην Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια.

Με το εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου να είναι καμουφλαρισμένο, γίνεται σαφές ότι οι κυριότερες αισθητικές αλλαγές που θα φέρει το νέο Model 3 θα είναι επικεντρωμένες σε αυτά τα σημεία. Αναμένουμε δηλαδή να δούμε ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς για τα φώτα.

Το πρωτότυπο δεν έφερε αλλαγές στο εσωτερικό του, αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα ανανεωθεί και αυτό ακολουθώντας μια ακόμα πιο μίνιμαλ κατεύθυνση. Βελτιωμένο αναμένεται και το σύστημα infotainment, με το νέο μοντέλο να εξοπλίζεται εκτός απροόπτου και με το ιδιαίτερο τιμόνι Yoke που συναντάμε στο μεγαλύτερο Model S.

To φρεσκαρισμένο μοντέλο έχει αποκτήσει την κωδική ονομασία «Highland» και θα υιοθετήσει νέες μεθόδους κατά την κατασκευή του που θα μειώσουν σημαντικά το κόστος παραγωγής του.

Tesla Model 3

Το ανανεωμένο Model 3 θα μπει στην παραγωγή το τρίτο τετράμηνο του 2023 στο εργοστάσιο της Tesla στη Σαγκάη. Αργότερα, θα ξεκινήσει η κατασκευή του και στο εργοστάσιο της μάρκας στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube