H Polestar εισάγει τον πρώτο πλήρη browser σε infotainment Android, Vivaldi

H Polestar εισάγει τον πρώτο πλήρη browser σε infotainment Android, Vivaldi

Τη δυνατότητα της απεριόριστης περιήγησης στο ίντερνετ αποκτούν οι ιδιοκτήτες των Polestar 2, καθώς η εταιρία ολοκλήρωσε στο infotainment του αυτοκινήτου ένα full-scale web browser της Vivaldi.

«Είναι υπέροχο που μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην επιθυμία της κοινότητας των ιδιοκτητών μας για ένα πρόγραμμα περιήγησης, με το Vivaldi ως χριστουγεννιάτικο δώρο», αναφέρει σχετικά ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar. «Τώρα υπάρχει ένας εντελώς νέος κόσμος περιεχομένου ιστού που μπορείτε να εξερευνήσετε στο Polestar 2 – ακόμη και μερικές από τις αγαπημένες σας streaming πλατφόρμες».

Μία τέτοια εξέλιξη, της τοποθέτησης ενός πλήρους browser σε infotainment, ήταν μάλλον αναμενόμενη, αφού τα αυτοκίνητα μετασχηματίζονται σιγά σιγά σε υπολογιστές. Με ολοένα και ισχυρότερους επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, μεγαλύτερες οθόνες και always online συνδεσιμότητα, δεν είναι δύσκολο να προσθέσει κανείς μία ακόμα λειτουργία. 

Έτσι, η Polestar γίνεται η πρώτη εταιρία που προσφέρει σε infotainment βασισμένο στο λογισμικό Android ένα πλήρη browser για περιήγηση στο ίντερνετ. Αυτός έχει εξελιχθεί ειδικά για την περίσταση από τη Νορβηγική εταιρία Vivaldi. Βρίσκεται, δε, ήδη διαθέσιμος σε όλα τα Polestar 2 που κυκλοφορούν σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, μέσω μίας over-the-air ανανέωσης λογισμικού που έτρεξε η εταιρία πριν από κάποιο διάστημα.

Πλέον, ο χρήστης του αυτοκινήτου μπορεί να επισκέπτεται τις αγαπημένες του ιστοσελίδες, να ενημερώνεται για τα νέα, να παρακολουθεί video, να ψωνίζει και γενικότερα να λειτουργεί την οθόνη του αυτοκινήτου του με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε σε ένα tablet ή laptop.  Αρκεί βεβαίως το αυτοκίνητο να είναι σταθμευμένο, ώστε να μην προκύπτουν ζητήματα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube