To FIAT 500X σάς διαβάζει σε πραγματικό χρόνο τις τελευταίες ειδήσεις

To FIAT 500X σάς διαβάζει σε πραγματικό χρόνο τις τελευταίες ειδήσεις

Μέσω του συστήματος Uconnect σε συνεργασία με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Έχοντας ξεχωρίσει για την ευχρηστία και τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, το σύστημα πολυμέσων Uconnect 7''HD δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό και τους επιβάτες του FIAT 500Χ να ακούσουν τις σημαντικότερες ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο.

Το νέο FIAT 500X έχει ήδη ξεχωρίσει για τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) και την κορυφαία συνδεσιμότητα που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων Uconnect με την έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών.

Το σύστημα εκτός από τη συμβατότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Uconnect Live, δίνει στο χρήστη πρόσβαση σε μία σειρά διαδικτυακών υπηρεσιών. Από την ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου και συμβουλές για οικονομική οδήγηση, μέχρι την πρόσβαση στα social media και βέβαια τη διαδικτυακή μουσική, η εφαρμογή Uconnect Live προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Μία από τις πιο ξεχωριστές λειτουργίες του συστήματος είναι η δυνατότητα εκφώνησης από το Uconnect των σημαντικότερων ειδήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με υλικό που παρέχει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν με άνεση και απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους. 

Σε συνδυασμό με συστήματα όπως το αυτόματο φρενάρισμα και το ενεργό σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το 500Χ προσφέρει μια εξαιρετικά ασφαλή και αγχολυτική λύση ακόμα και στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες των αστικών κέντρων. To FIAT 500X είναι διαθέσιμο με το σύστημα Uconnect με τιμές που ξεκινούν από τα 16.900 ευρώ. 

[Πηγή: Δελτίο Τύπου FCA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube