Έλεγξε την Porsche σου μέσω Apple CarPlay

Έλεγξε την Porsche σου μέσω Apple CarPlay

Γκάτζετ για κάποιους, απαραίτητο για άλλους, το Apple CarPlay έρχεται στην Porsche. Η γερμανική φίρμα γίνεται έτσι η πρώτη που σου επιτρέπει να ελέγχεις το αυτοκίνητό σου με το Apple CarPlay.

Porsche

Νέα προϊόντα συνεχίζουν να φτάνουν στην Porsche.

Δεν χρειάζεται πλέον να βγεις από την εφαρμογή «My Porsche” για να χρησιμοποιήσεις το CarPlay, καθώς οι δύο εφαρμογές συνεργάζονται. Προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν πολλές λειτουργίες της Porsche τους, όπως ρυθμίσεις ήχου, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εσωτερική θερμοκρασία, ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας... 

Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες μέσω της Siri, της φωνητικού βοηθού της Apple, αλλά και του Apple Watch.

Porsche

Για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα στατιστικά απόδοσης του αυτοκινήτου σου. Μέγιστη ταχύτητα, μέση ταχύτητα, κέντρο βάρους, διανυθείσα απόσταση και πολλές άλλες λειτουργίες που θα σου επιτρέψουν να παρακολουθείς όλες τις παραμέτρους της Porsche σου.

Αν κι αυτές οι λειτουργίες σχετίζονται με την άνεση, η Porsche προχωρά περισσότερο στα ηλεκτρικά μοντέλα της, όπως η νέα Taycan. Το CarPlay σου επιτρέπει να βελτιστοποιήσεις τα ταξίδια, δείχνοντάς σου το ανάγλυφο του ταξιδιού, την κατάσταση του αυτοκινήτου και όλους τους άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την μπαταρία. Η εφαρμογή σου δείχνει επίσης τους σταθμούς φόρτισης που είναι διαθέσιμοι στη διαδρομή.

Porsche

Τώρα, αυτό που απομένει είναι να αγοράσεις και μια Porsche… 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube