Εφαρμογή Porsche για την ποιότητα του… αέρα

Εφαρμογή Porsche για την ποιότητα του… αέρα

Η εφαρμογή «ROADS» της Porsche, ήδη γνωστή, υιοθετεί μια νέα λειτουργικότητα που τουλάχιστον εκπλήσσει: Ενημερώνει για την ποιότητα του αέρα, απλώς για να ξέρεις αν μπορείς να οδηγείς με ανοιχτά παράθυρα!

Porsche ROADS

Η Porsche συντροφεύει τους πελάτες της στον δρόμο προσφέροντάς τους έναν μικρό οδηγό-οδοιπορικό στα καλύτερα μέρη για βόλτα. Πανόραμα, δρόμοι με λίγη κίνηση, υψομετρικές διαφορές, όλα για να σου βρουν τις πιο όμορφες διαδρομές όπου θα μπορούσες να τις μαρκάρεις με λίγη γόμμα από τα λάστιχά σου. Η εφαρμογή, που ονομάστηκε ROADS, υιοθετεί τώρα μια νέα, μάλλον απροσδόκητη οψιόν.

Η Porsche συνεργάστηκε με την αμερικανική εταιρεία ClimaCell για τη συλλογή δεδομένων για την ποιότητα του αέρα. Στόχος; «Αυτές οι πληροφορίες που θα επιτρέψουν στους οδηγούς να επιλέξουν αν θέλουν να οδηγήσουν με τα παράθυρα ανοιχτά ή κλειστά και να σχεδιάσουν καλύτερα τις στάσεις τους στη διαδρομή ανάλογα με την ποιότητα του αέρα... Και με τη γνώση της καλής ποιότητας του αέρα στη διαδρομή τους, οι παθιασμένοι οδηγοί μπορούν να το απολαύσουν ακόμη πιο συνειδητά», λέει ο Marco Brinkmann, δημιουργός της πλατφόρμας ROADS στο τμήμα ψηφιακού μάρκετινγκ της Porsche.

Η εφαρμογή ROADS, με τη διάσταση της κοινότητας των ιδιοκτητών Porsche, απαριθμεί σχεδόν 100.000 χρήστες και χιλιάδες προτάσεις για δρόμους σε όλο τον κόσμο.

Porsche ROADS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube