DRIVE Tech: Αξιολογούμε το app FordPass με τη βοήθεια της Mustang Mach-E [video]

DRIVE Tech: Αξιολογούμε το app FordPass με τη βοήθεια της Mustang Mach-E [video]

Με τη βοήθεια της Mustang Mach-E αξιολογούμε την έξυπνη εφαρμογή της Ford, που φέρει την ονομασία «FordPass» και ανοίγει έναν νέο κόσμο διασύνδεσης και διάδρασης με το ηλεκτρικό μοντέλο της Ford και όχι μόνο.

Η Mustang Mach-E εγκαινίασε τη νέα ηλεκτρική εποχή της Ford. Η εφαρμογή «FordPass» όμως είναι αυτή που δίνει μια νέα διάσταση στους τομείς της διασύνδεσης και της διάδρασης με όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Ford και ειδικά την ηλεκτρική Mustang.

Μέσω αυτής της εφαρμογής ο κάτοχος του αυτοκινήτου μπορεί να ελέγχει από απόσταση το αυτοκίνητο, να το εντοπίζει στο χάρτη, να χρησιμοποιεί το κινητό αντί του κλασικού κλειδιού, να ρυθμίζει τον κλιματισμό και το κυριότερο στην περίπτωση της Mustang, να προγραμματίζει και να ελέγχει τη φόρτιση.

Όσον αφορά την τελευταία, μη σας ξεγελάει το όνομα… Δεν μην κρύβει κάτω από το εντυπωσιακό της περιτύλιγμα έναν V8 κινητήρα, αφού είναι το μοντέλο που εισήγαγε τη Ford στη νέα ηλεκτρική εποχή. Μάλιστα οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το ίδιο επαναστατικό όσο υπήρξε για τη φίρμα και το Model T!

Για τη νέα Mustang Mach-E έχουμε εκφράσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν την άποψη μας, δοκιμάζοντας όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις της γκάμας της τόσο επί ελληνικού εδάφους όσο και σε αποστολές στο εξωτερικό. Οπότε ας δούμε στο παρακάτω video πως συνεργάζεται με το FordPass.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube