Porsche Classic: Νέο σύστημα παρακολούθησης αυτοκινήτων [video]

Porsche Classic: Νέο σύστημα παρακολούθησης αυτοκινήτων [video]

Τα σπάνια «είδη» πρέπει να προστατεύονται με όλα τα σύγχρονα μέσα.

Το σύστημα παρακολούθησης αυτοκινήτων του τμήματος Classic της Porsche είναι πλέον διαθέσιμο για τα όλα τα κλασικά μοντέλα της φίρμας. Το συγκεκριμένο σύστημα αφορά πολλά αυτοκίνητα, μιας και το 70% των Porsche που έχουν κατασκευαστεί, κυκλοφορούν ακόμα στους δρόμους.

Χάρη στη χρήση GPS, μπορείτε με ευκολία και ανά πάσα στιγμή να εντοπίσετε της Porsche σας, ενώ με τη σχετική εφαρμογή μπορείτε να αντιδράτε στις προειδοποιητικές ειδοποιήσεις το συντομότερο δυνατό.

Εάν για παράδειγμα το κλασικό αυτοκίνητό σας μετακινηθεί χωρίς την άδειά σας ή αποσυνδεθεί η μπαταρία του, θα λάβετε αμέσως μια ειδοποίηση στο smartphone σας μέσω της εφαρμογής. Ταυτόχρονα, θα λάβετε και μια κλήση από το Κέντρο Ασφάλειας της Porsche για να τους διευκρινίσετε εάν πραγματοποιήθηκε κλοπή ή όχι. Εάν πρόκειται για κλοπή, το Κέντρο Ασφάλειας της Porsche θα ξεκινήσει όλη την διαδικασία για να ανακτηθεί το κλασικό αυτοκίνητό σας: Θα επικοινωνήσει με το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα και θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο μέσω του εξελιγμένου συστήματος παρακολούθησης.

Για να αποφύγετε όμως εσφαλμένους «συναγερμούς» σε περίπτωση που το κλασικό αυτοκίνητό σας μετακινείτε προς το συνεργείο με ή χωρίς γερανό, μπορείτε να απενεργοποιήσετε σκόπιμα το σύστημα παρακολούθησης. Ενεργοποιώντας τη σχετική λειτουργία στην εφαρμογή, μπορείτε να μετακινείτε το όχημά σας ή να αποσυνδέσετε την μπαταρία του για όση ώρα θέλετε, χωρίς να ενεργοποιήσετε το σύστημα παρακολούθησης.

Τέλος, η εφαρμογή του συστήματος παρακολούθησης προσφέρει και άλλες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα να μπορεί να κινηθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή στο χάρτη ή να ορίσετε τη μέγιστη ταχύτητα κίνησης. Εάν το αυτοκίνητο φύγει από το πλαίσιο κίνησης ή υπερβεί την μέγιστη ταχύτητα που έχετε «καθορίσει», το Κέντρο Ασφάλειας της Porsche θα σας ενημερώσει αμέσως.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube