node/13919

Opel: Οκτώ νέα βίντεο παρουσιάζουν τι ακριβώς προσφέρει η υπηρεσία OnStar

Η προσωπική υπηρεσία συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης Opel OnStar αναμένεται σύντομα και στη χώρα μας.

Η προσωπική υπηρεσία συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης Opel OnStar αναμένεται σύντομα. Στη Γερμανία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν την OnStar για μοντέλα από το ADAM μέχρι το Insignia από τα μέσα Ιουνίου, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στο 2016.

Τα επιβατικά αυτοκίνητα Opel θα προσφέρουν μία γκάμα νέων υπηρεσιών και λειτουργιών που οι συνδρομητές θα δικαιούνται να χρησιμοποιούν δωρεάν τους πρώτους 12 μήνες. «Η Opel θα εγκαινιάσει νέα πρότυπα συνδεσιμότητας και προσωπικής εξυπηρέτησης με την OnStar. Η Opel επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια, επειδή από τώρα και στο εξής, κάθε οδηγός Opel θα έχει τον προσωπικό του βοηθό πιέζοντας ένα κουμπί. Θα διατίθεται και Wi-Fi» δήλωσε η CMO της Opel, Tina Müller.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Opel OnStar είναι:

  • Αυτόματη απόκριση σε ατύχημα (SOS) συμπεριλαμβανομένης 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής επείγουσας ανάγκης και οδικής βοήθειας
  • Wi-Fi hotspot με σύνδεση μεταφοράς δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και μέχρι επτά συσκευές
  • Εφαρμογή Smartphone για έλεγχο από απόσταση, όπως κλείδωμα /ξεκλείδωμα αυτοκινήτου με τηλεχειρισμό
  • Υποστήριξη κλεμμένου οχήματος
  • Διάγνωση οχήματος, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνιαίου email με ενημέρωση για τα σημαντικότερα συστήματα του οχήματος όπως αερόσακοι ή κιβώτια
  • Κατέβασμα προορισμού (downloading) που επιτρέπει σε ένα Σύμβουλο OnStar να εισάγει μία εναλλακτική διαδρομή, ένα εστιατόριο ή μία συγκεκριμένη διεύθυνση στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου Opel.

Οκτώ απλά βίντεο κινουμένων σχεδίων δείχνουν επακριβώς πώς λειτουργούν όλα αυτά. Θα ακολουθήσει ένα ένατο με τίτλο "Opel OnStar Registration" στο τέλος του μήνα. Κάθε βίντεο κλιπ έχει σαν θέμα μία υπηρεσία της OnStar την οποία παρουσιάζει συνοπτικά. Τα βίντεο θα διατίθενται αρχικά στα Γερμανικά και Αγγλικά στο YouTube και στους διαδικτυακούς τύπους της Opel. Σύντομα θα ακολουθήσουν εκδόσεις σε Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Πολωνικά και Πορτογαλικά. Επιπλέον, τα βίντεο θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης διανομέων ώστε να μην υπάρξει καμία απορία όταν ανοίξει το σύστημα για την τοποθέτηση παραγγελιών.

Opel OnStar: Κινητή συνδεσιμότητα κορυφαίου επιπέδου
Με το λανσάρισμα της OnStar, η Opel κάνει το επόμενο αποφασιστικό βήμα στα συνδεδεμένα αυτοκίνητα. Η OnStar ήδη θέτει πρότυπα στην αυτοκινητοβιομηχανία στη συνδεδεμένη ασφάλεια και τις λύσεις προστασίας, στις υπηρεσίες μετακίνησης προστιθέμενης αξίας και στην προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής. Η Opel θα προσφέρει την υπηρεσία στις εξής 13 Ευρωπαϊκές χώρες από φέτος το καλοκαίρι: Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελβετία και Ισπανία. Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. Οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ολόκληρη τη γκάμα υπηρεσιών της Opel OnStar καθώς και το Wi-Fi hotspot δωρεάν για τους πρώτους 12 μήνες μετά την εγγραφή. Σήμερα, η OnStar ήδη συνδέει πάνω από επτά εκατομμύρια πελάτες στις ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα και Μεξικό και προσφέρει χαρακτηριστικά όπως ευρυζωνικό mobile internet 4G LTE, υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης και έλεγχο από απόσταση μέσω smartphone.

Opel OnStar Wi-Fi hotspot– Το αυτοκίνητό σας είναι online!

Opel OnStar Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος

Opel OnStar εφαρμογή smartphone

Opel OnStar οδική βοήθεια

Opel OnStar Διάγνωση Οχήματος

Opel OnStar κατέβασμα προορισμού

Opel OnStar αυτόματη απόκριση σε ατύχημα

Opel OnStar 24ωρη τηλεφωνική γραμμή επείγουσας ανάγκης

[Πηγή: Opel]

TAGS
node/39685
Audi Integrated Vehicle Dynamics

Έρχονται ισχυρότεροι υπολογιστές στα Audi

Η Audi σύντομα θα ενσωματώσει ένα υπολογιστικό σύστημα στα αυτοκίνητά της που θα είναι πολύ πιο ισχυρό και αποτελεσματικό από εκείνο των σημερινών της γκάμας. Ένας «κεντρικός εγκέφαλος» που θα διαχειρίζεται πλήθος παραμέτρων και εφαρμογών.

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Επικοινωνία

Έρχονται ισχυρότεροι υπολογιστές στα Audi

Οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των διαφόρων συστημάτων που ενσωματώνουν τα αυτοκίνητα έχουν γίνει όλο και πιο περίπλοκες με την πάροδο των ετών. Η Audi θα το «απλοποιήσει» λοιπόν, επιλέγοντας για τα μελλοντικά μοντέλα της έναν ισχυρό υπολογιστή που θα συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Το Ingolstadt ανακοίνωσε ότι αυτή η καινοτομία, που ονομάζεται Integrated Vehicle Dynamics, θα λειτουργεί ως κεντρικό σύστημα για τον εξοπλισμό που σχετίζεται με τη δυναμική συμπεριφορά των αυτοκινήτων. Η Audi υπόσχεται έναν υπολογιστή δέκα φορές ισχυρότερο από αυτούς που είναι τοποθετημένοι στα υφιστάμενα μοντέλα. 
Audi Integrated Vehicle Dynamics

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση, θα είναι σε θέση να ελέγχει έως και 90 λειτουργίες, ανάλογα με τη χρήση και την κατηγορία του μοντέλου. Όλα τα αυτοκίνητα, από το κόμπακτ χάτσμπακ Audi A3 έως το μεγάλο κουπέ SUV Q8 και το 100% ηλεκτρικό e-tron θα επωφεληθούν από τη νέα υπολογιστική μονάδα. 

Το Integrated Vehicle Dynamics θα αποδείξει επίσης, σύμφωνα με την Audi, την αποδοτικότητά του όσον αφορά τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα με τη διαχείριση τεχνολογιών ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση, οι οποίες τελικά θα αυξήσουν την αυτονομία της μπαταρίας κατά 30%.

Audi Integrated Vehicle Dynamics

Το λανσάρισμα του IVD σε αυτοκίνητα παραγωγής δεν έχει ακόμη καθοριστεί χρονικά. Ανώτερο στέλεχος όμως που εμπλέκεται στο πρότζεκτ δήλωσε σε αρκετά μέσα ότι η πρώτη έκδοση του IVD είναι ήδη έτοιμη για τις επόμενες γενιές των Audi που θα λανσαριστούν.

node/39678
Bentley Octopus Electric Engine Project

Επαναστατικό ηλεκτρομοτέρ από την Bentley

Ετοιμάζοντας το λανσάρισμα του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της, η Bentley θέλει να εξελίξει μιας νέας γενιάς ηλεκτροκινητήρες με πρωτόφαντη τεχνολογία, απαλλαγμένη από σπάνιες γαίες.

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 | Επικοινωνία

Επαναστατικό ηλεκτρομοτέρ από την Bentley

Υπό την ονομασία Octopus (Optimised Components, Test and simulatiOn, toolkits for Powertrains which integrate Ultra high-speed motor Solutions), η Bentley συνεργάζεται στο πρότζεκτ αυτό με εννέα ακόμη συνεργάτες 

Το Octopus, με τριετή προγραμματισμένη εξέλιξη και χρηματοδοτούμενο από την OLEV, μια βρετανική κυβερνητική υπηρεσία με αντικείμενο τα οχήματα χαμηλών εκπομπών, σχεδιάζει να εξελίξει μια νέα γενιά ηλεκτρικού κινητήρα. Πιο αποδοτικός από τα σημερινά ηλεκτρομοτέρ, ο κινητήρας αυτός δεν θα κάνει χρήση σπάνιων γαιών, αντικαθιστώντας παράλληλα τα παραδοσιακά χάλκινα πηνία με ένα νέο ανακυκλώσιμο υλικό.

Bentley

Μέρος του οδικού χάρτη «Bentley Beyond 100» που στόχο έχει να καταστήσει την Bentley βιώσιμη φίρμα πολυτελείας, το πρόγραμμα Octopus θα καταλήξει σε μια πρώτη εφαρμογή παραγωγής έως το 2026. Λανσάρισμα που θα πρέπει να συμπέσει με την άφιξη του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Bentley.

Μέχρι τότε, η βρετανική φίρμα θα πρέπει σταδιακά να επεκτείνει την ηλεκτρική γκάμα της. Διαθέτοντας ήδη την επαναφορτιζόμενη υβριδική Bentayga, το Crewe σχεδιάζει να ενσωματώσει μια υβριδική εναλλακτική λύση σε κάθε μοντέλα της έως το 2023.