Τα Legend Cars και virtual στα Μέγαρα [video]

Τα Legend Cars και virtual στα Μέγαρα [video]

Η Fanny Flutters Racing Team, επίσημος αντιπρόσωπος των U.S. Legend Cars, εισβάλλει και στο χώρο του sim racing.

Μπορεί να υπήρξε μια απραγία στο motorsport παγκοσμίως λόγω του CoViD-19, όμως η Fanny Flutters Racing Team δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια στα pits.

Τηρώντας μια υπόσχεση που είχε δώσει πριν από δύο χρόνια, στο πλαίσιο του PICK PATRAS, η επίσημη αντιπροσωπεία των U.S. Legend Cars στην Ελλάδα έφερε τα μικρά αλλά απολαυστικά αμερικανικά μονοθέσια όσο πιο κοντά γίνεται στην ελληνική πραγματικότητα, μέσα από την πλατφόρμα του sim racing. Για να μπορούν να πάρουν όλοι μια γεύση από την εμπειρία που είχαμε κι εμείς, οδηγώντας ένα Legend στα Μέγαρα [video].

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jordan O’Brien, που το 2019 είχε αγωνιστεί με ένα Legend Car σε HTTC στα Μέγαρα, δοκίμασε το αποτέλεσμα και ενθουσιάστηκε από το πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι, σε σχέση με άλλες πλατφόρμες και αγώνες.

Σήμερα, μπορεί ο καθένας να μπει και να αγωνιστεί σε εικονικούς αγώνες του U.S. Legend Cars International στις ελληνικές πίστες –και όχι μόνο– βιώνοντας έτσι την Fanny Flutters e-Experience! Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην πλατφόρμα του δημοφιλούς εξομοιωτή Assetto Corsa, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι αντίστοιχες ακαδημίες.

Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, πριν μάθετε περισσότερα στη σελίδα των Fanny Flutters:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube