Συνεργασία Lamborghini και Lego για αναδημιουργία της Sián FKP 37 [video]

Συνεργασία Lamborghini και Lego για αναδημιουργία της Sián FKP 37 [video]

Η Lego γνωρίζουμε ότι συχνά πυκνά «λανσάρει» αυτοκίνητα υψηλής κλάσης για μικρά και μεγάλα παιδιά. Αυτή τη φορά όμως καταπιάστηκε με τη σπάνια Lamborghini Sián δοσμένη με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Ύστερα από την Bugatti, αυτή είναι μια άλλη σημαντική συνεργασία μεταξύ της Lego και μιας φίρμας αυτοκινήτων. Ο γίγαντας παιχνιδοποιός από τη Δανία, μάστορας μεγάλος στα παιχνίδια με «τουβλάκια», άντλησε έμπνευση από τη Lambo Sián FKP 37 για να την αναδημιουργήσει για τη σειρά LEGO Technic ως συναρμολογούμενο παιχνίδι με 3.696 κομμάτια και σε κλίμακα 1:8.

Ένα ωραίο κομμάτι μήκους 60 εκατοστών που θα σε κρατήσει για μπόλικη ώρα απασχολημένο, πριν το θαυμάσεις ολοκληρωμένο και, πάνω απ’ όλα, δεις κάποια από τα μέρη του να λειτουργούν.

Το πίσω καπό αφαιρείται για να δημιουργηθεί χώρος για τον κινητήρα V12 του οποίου τα έμβολα είναι λειτουργικά, ακριβώς όπως και το κιβώτιο ταχυτήτων του σούπερκαρ της Sant’Agata που παρουσιάστηκε πέρυσι στην ΙΑΑ 2019, στη Φρανκφούρτη.

LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

Μια αριθμημένη πλακέτα και μερικές μικρές λεπτομέρειες συνοδεύουν τη συναρμολογούμενη Sián FKP 37. Μια αρκούντως εξωτική επιλογή από την πλευρά της Lego, τη στιγμή που οι Δανοί θα μπορούσαν να διαλέξουν ένα άλλο πιο γνωστό και πιο δημοφιλές μοντέλο της Lamborghini.

Αυτό το κάπως περιθωριακό μοντέλο, που πωλείται αμπαλαρισμένο σε μια σπέσιαλ συσκευασία, θα μπορεί να γίνει δικό σας για το δόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €380. Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλη υπομονή. Σε τρεις ημέρες, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, ανοίγουν οι παραγγελίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube