Στο φετινό Race Of Champions η CUPRA με το πρωτότυπο UrbanRebel Racing

Στο φετινό Race Of Champions η CUPRA με το πρωτότυπο UrbanRebel Racing

Η CUPRA θα πάει το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο UrbanRebel Racing στο Race of Champions του 2023, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη βόρεια Σουηδία στις 28 και 29 Ιανουαρίου.

Η Cupra συνεργάζεται με το Race Of Champions 2023, καθώς θα πάει το πλήρως ηλεκτρικό CUPRA UrbanRebel Racing Concept σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις αγώνων αυτοκινήτου και θα συνδράμει στην ανάδειξη του καλύτερου οδηγού αγώνων στον κόσμο.

Η διοργάνωση είναι ένας knockout διαγωνισμός που συγκεντρώνει μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς για να διαγωνιστούν μέσω μιας σειράς αγώνων με πανομοιότυπα αυτοκίνητα, σε μια προσπάθεια να στεφθεί «ο Πρωταθλητής των Πρωταθλητών».

Στη φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Pite Havsbad, 60 μίλια από τον Αρκτικό Κύκλο στη βόρεια Σουηδία, οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι δύο Cupra UrbanRebel Racing Concept, του 100% ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου που είναι η ενσάρκωση του τι μπορεί να επιτύχει ο ηλεκτρισμός και οι επιδόσεις.

Το Cupra UrbanRebel Concept έχει σχεδιαστεί για την πίστα, με το αγωνιστικό πνεύμα στο επίκεντρο, προσφέροντας 340 PS συνεχούς ισχύος και μέχρι 435 PS στο αποκορύφωμα. Μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,2’’.

CUPRA UrbanRebel Racing

«Το Cupra UrbanRebel Racing Concept είναι η προσωποποίηση του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν συνδυάζεις τους αγώνες με την ηλεκτροκίνηση και το Race Of Champions είναι το απόλυτο γεγονός για να δείξει τον ενθουσιασμό που μπορεί να προσφέρει με τους καλύτερους οδηγούς από όλο τον κόσμο πίσω από το τιμόνι», δήλωσε ο Antonino Labate, Director of Strategy & Business Operations της CUPRA.

Το φετινό Race Of Champions θα είναι το πιο ακραίο που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Η πίστα που θα φιλοξενήσει τους αγώνες είναι κατασκευασμένη στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα και η διαδρομή SNOW+ICE θα χρησιμοποιήσει μια απίστευτη παράλληλη πίστα και μια γέφυρα για να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του αγώνα.

Μερικοί από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου από τις μεγάλες σειρές μηχανοκίνητου αθλητισμού -συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1, Mika Hakkinen και Sebastian Vettel, του πρωταθλητή της σειράς W Jamie Chadwick, των πρωταθλητών World Rally και Rallycross Johan Kristoffersson, Petter Solberg, Travis Pastrana- θα συναντηθούν για μία μοναδική ευκαιρία να διαγωνιστούν σώμα με σώμα σε πανομοιότυπα αυτοκίνητα για να αποφασιστεί ποιος είναι πραγματικά ο πιο γρήγορος από όλους.

Πηγή: CUPRA

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE