Στο Battista το Design Award του Concorso d'Eleganza Villa d’Este 2021

Στο Battista το Design Award του Concorso d'Eleganza Villa d’Este 2021

Το 100% ηλεκτρικό Battista της Automobili Pininfarina είναι ο εφετινός νικητής του Design Award στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη Λίμνη Como.

Το νέο ηλεκτρικό hyper GT της Automobili Pininfarina έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του σε έκδοση παραγωγής σε ένα φαντασμαγορικό event μεταξύ 1-3 Οκτωβρίου.

Ειδικά για την περίσταση, το Battista φτιάχτηκε με μοναδικές προδιαγραφές και η καροσερί του ήταν βαμμένη στην απόχρωση Verde Paradiso με την καμπίνα του ντυμένη με πολυτελές μπεζ δέρμα 

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Automobili Pininfarina Battista σκοράρισε με το «καλημέρα» φεύγοντας από το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 με το πολυπόθητο Design Award της διοργάνωσης.

Automobili Pininfarina Battista

Το ηλεκτρικό hyper GT εμφανίστηκε με «φορεσιά» που δεν είχαμε ξαναδεί, ύστερα από την επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Monterey Car Week, τον Αύγουστο. Εκεί στην California ντεμπουτάρισε με αμάξωμα Black Exposed Signature Carbon και εκτέθηκε δίπλα δίπλα με το Battista Anniversario, σηματοδοτώντας έτσι την έλευση του αυτοκινήτου στις ΗΠΑ.

Δείτε στο video το Automobili Pininfarina Battista παραγωγής...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube