Škoda Fabia Combi: Nέα έκδοση Scoutline

Škoda Fabia Combi: Nέα έκδοση Scoutline

Το μικρό στέισον της Škoda παίρνει σβάρνα τους αγρούς με μια νέα crossoverοειδή έκδοση. Αλλά μόνο στο φαίνεσθαι καθώς απουσιάζει η τετρακίνητη μετάδοση από το μενού.

Στη Škoda υπάρχουν Scout και Scoutline. Ποια είναι διαφορά; Τα Scoutline ικανοποιούνται με μια φανταχτερή εμφάνιση και δεν διαθέτουν τετρακίνηση. Και τι πειράζει; Ούτως ή άλλως, τα δημοφιλέστερα «SUV» της ελληνικής αγοράς είναι προσθιοκίνητα.

Στην έκδοση Scoutline, το Fabia Combi λοιπόν υιοθετεί τo κατάλληλο δέρας για τον περιπετειώδη οδηγό της Κυριακής. Χαμηλά στα μαρσπιέ και στα φρύδια των θόλων η επιφάνεια είναι ντυμένη με ακατέργαστο πλαστικό. Οι προφυλακτήρες τονίζονται από μια χοντρή διακόσμηση στο χρώμα του αλουμινίου, ενώ το εμπρός μέρος σχηματίζει ένα είδος σπόιλερ που δίνει μια προγναθική εικόνα στο αυτοκίνητο. Και μιας και είναι ιδιαίτερα προτεταμένο, φανταζόμαστε ότι ο οδηγός θα πρέπει να είναι προσεκτικός στους ελιγμούς και στην προσέγγιση υπό μεγάλη γωνία.

Škoda Fabia Combi Scoutline

Το κύτος στους πλευρικούς καθρέφτες επίσης υιοθετεί απόχρωση αλουμινίου, και οι ζάντες της στάνταρ κδοσης Scoutline περιορίζονται στις 16 ίντσες, αλλά υπάρχουν έξτρα σε χρώμα ανθρακί 17άρες.

Η Škoda δεν αναφέρει για το Fabia Scoutline αύξηση στην απόσταση από το έδαφος ή πρόσθετη προστασία για το κάτω μέρος και τα ευαίσθητα σημεία του πατώματος, κάτι που θα ήταν χρήσιμο τουλάχιστον σε πετρώδες τερέν.

Škoda Fabia Combi Scoutline

Το Scoutline θα διατίθεται με όλους τους κινητήρες της γκάμας του Fabia, δηλαδή τους 3κύλινδρους βενζινοκινητήρες MPI και TSI. Υπενθυμίζουμε ότι το τσεχικό σουπερμίνι κατήργησε τα μοτέρ ντίζελ από το φρεσκάρισμά του, την άνοιξη που μας πέρασε. Η νέα έκδοση του Fabia δεν έχει ακόμη ενταχθεί στον ελληνικό κατάλογο, ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε ακόμη την τιμή του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube