Σχεδόν χωρίς δοκιμές θα πάει στο ράλι Μόντε Κάρλο ο Loeb

Σχεδόν χωρίς δοκιμές θα πάει στο ράλι Μόντε Κάρλο ο Loeb

Θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει το i20 Coupe WRC μόνο το Σαββατοκύριακο πριν τον αγώνα.

Η Hyundai ξεκαθάρισε πως ο Sebastien Loeb θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει το i20 Coupe WRC  μόνο στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πριν τον αγώνα.
Και αυτό διότι ο Γάλλος θα επιστρέψει οριακά από το Ράλι Ντακάρ στο οποίο θα πάρει μέρος με ένα ιδιωτικό Peugeot 3008 DKR.
Μετά τις δοκιμές του Σαββατοκύριακου το δίδυμο Loeb-Elena θα ξανακαθίσουν στο μπάκετ του καινούργιου τους αυτοκινήτου στο shakedown του αγώνα.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση, πρέπει να δοκιμάσει το αυτοκίνητο το Σαββατοκύριακο πριν από τον αγώνα» δήλωσε ο Penasse και πρόσθεσε: «Δεν έχει οδηγήσει ακόμα το αυτοκίνητο, αλλά ξέρει τι είναι. Έχει πάρει μια καλή γεύση από αυτό στην Ισπανία όταν διαπίστωσε πόσο γρήγορα έπρεπε να πάει για να κερδίσει Neuville. Δεν ανησυχώ για την επίδοσή του στο Μόντε, είναι πολύ ανταγωνιστικός σε αυτόν τον αγώνα, τον γνωρίζει πολύ καλά και τον έχει κερδίσει πολλές φορές».

Ωστόσο ο Penasse παραδέχτηκε πως το γεγονός ότι δεν θα έχει κάνει πολλές δοκιμές με το αυτοκίνητο δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στους υπόλοιπους οδηγούς, καταλήγοντας πως η έλευση του Loeb στην ομάδα θα της δώσει μια μεγάλη ώθηση στο κυνήγι του στόχου της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube