Sebastien Ogier: Υπήρχαν στιγμές που διερωτήθηκα γιατί φεύγω από την M-Sport

Sebastien Ogier: Υπήρχαν στιγμές που διερωτήθηκα γιατί φεύγω από την M-Sport

Πρέπει να ξαναχτίσουμε την ομάδα από την αρχή λέει ο Malcolm Wilson.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier, παραδέχτηκε ότι υπήρξαν στιγμές που μέσα του αμφισβήτησε τους λόγους για τους οποίους φεύγει από την M-Sport για να πάει στη Citroen το 2019, δεδομένης και της επιτυχίας το 2017 και το 2018.

Ο Ogier κατέκτησε τον έκτο συνεχόμενο τίτλο της καριέρας του την Κυριακή στην Αυστραλία, που είναι ο δεύτερος αλλά και τελευταίος με την ομάδα του Malcolm Wilson. Από του χρόνου αυτός και ο συνοδηγός του Julien Ingrassia επιστρέφουν στην Citroen.
Ο Ogier είχε προσχωρήσει στην M-Sport Ford μετά την αιφνίδια απόσυρση της Volkswagen στα τέλη του 2016. «Δεν ήξερα τι να περιμένω τότε. Πώς θα μπορούσα άλλωστε;»,  δήλωσε στο Autosport.
«Όμως ήταν ένα απίστευτο ταξίδι», είπε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να ομολογήσω  πως είναι πολύ δύσκολο να πω ότι φεύγω. Είναι σαν να ... αφήνω ένα κορίτσι που αγαπάω, γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί τώρα, όταν κατακτήσαμε τα πάντα τα τελευταία δύο χρόνια;», διερωτάται.
Ωστόσο, λέει, τώρα έχουμε μια συναρπαστική περιπέτεια που μας περιμένει και ανυπομονώ γι’ αυτό. Τουλάχιστον λέμε αντίο με τον καλύτερο τρόπο».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Wilson μόνο καλά λόγια και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό είχε να πει: Είναι ένας ειδικός άνθρωπος. Είναι ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ένας μεγάλος άνθρωπος και το καλύτερο αφεντικό. Θυμάμαι όταν είχα πει πριν από πολύ καιρό ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Malcolm κάποια μέρα και τώρα είμαι ευτυχής που το έχω κάνει. Έχει τέτοιο πάθος για το άθλημα και για όλα όσα κάνει. Κάνει τα πάντα στο 120% όλη την ώρα.
Όταν υπήρχε πρόβλημα ή κάτι που πρέπει να βελτιωθεί ή να αλλάξει, θα έκανε ό, τι μπορούσε για να το διορθώσει.
Μερικές φορές ο προϋπολογισμός εμπόδισε τα πράγματα, αλλά ήταν πάντα τόσο αποφασισμένος να μου δώσει το καλύτερο, δεν θυμάμαι μια φορά που μου είπε:« Όχι, αυτό δεν είναι δυνατό, δεν μπορούμε ».

Από την άλλη, η M-Sport δεν έχει ακόμη διευθετήσει τι θα κάνει με τους οδηγούς της για το 2019 μετά την αναχώρηση του Ogier.
Πρέπει να ξαναχτίσουμε τώρα από την αρχή, δήλωσε σχετικά ο Wilson. Θα χάσουμε τον Seb και τον Julien από την ανθρώπινη «παρέα» μας,, αλλά ως ομάδα θα χάσουμε και τα αποτελέσματα.  Το έχουμε περάσει ξανά αυτό, τώρα λοιπόν θα χτίσουμε και πάλι την ομάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube