Τρία νέα πρωτότυπα από τη Subaru στο Tokyo

Τρία νέα πρωτότυπα από τη Subaru στο Tokyo

H Subaru ανακοίνωσε τα σχέδιά της σχετικά με την παρουσίαση τριών νέων πρωτοτύπων στο Tokyo Auto Salon, στις 9 Ιανουαρίου.

Το πρώτο από τα τρία πρωτότυπα που θα παρουσιάσει η Subaru στο Tokyo Auto Salon είναι το Legacy B4 Blitzen.

Ένα αυτοκίνητο με εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα (Premium Red) και πίσω πτέρυγα με μέγεθος που «απηχεί την ισχυρή οδηγική επίδοσή του». Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης αναβαθμισμένη καμπίνα ντυμένη με μπεζ δέρμα, μαύρα γυαλιστερά και στο χρώμα του αμαξώματος διακοσμητικά.

Το πρωτότυπο XV Sport, το δεύτερο πρωτότυπο του Ιάπωνα κατασκευαστή, αντιπροσωπεύει μια διαφορετική προσέγγιση απ’ ό,τι το Legacy B4 Blitzen, με κίτρινο εξωτερικό χρώμα (Sunrise Yellow), ενώ διαθέτει χαμηλωμένη ανάρτηση και σπόιλερ και κίτρινη γράμμωση. Το αυτοκίνητο φορά επίσης σκούρα μάσκα και μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Το τρίτο πρωτότυπο, το Levorg S, ενσωματώνει μια σειρά από στοιχεία επιδόσεων της STI, συμπεριλαμβανομένης της μπάρας των θόλων, μιας εισαγωγής υψηλής απόδοσης και μιας σπορ εξάτμισης. Η Subaru δεν έδωσε κανένα στοιχείο σχετικά με τις προδιαγραφές, τεχνικές και άλλες, του Levorg S, παρεκτός ότι κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας δίλιτρος κινητήρας τούρμπο που θα συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν.

Και τα τρία πρωτότυπα θα ντεμπουτάρουν στις 9 Ιανουαρίου στο Tokyo Auto Salon, οπότε και θα δημοσιοποιηθούν οι λεπτομερείς πληροφορίες.

[Πηγή Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube