Toyota HiΑce Convertible με ενσωματωμένο φούρνο

Toyota HiΑce Convertible με ενσωματωμένο φούρνο

Ανοικτή έκδοση του επαγγελματικού μοντέλου για την πρωταπριλιά από την Toyota Αυστραλίας.

Η Toyota Αυστραλίας παρουσίασε το πρώτο HiAce Convertible με μαλακή αναδιπλούμενη οροφή και ενσωματωμένο φούρνο στην πίσω πόρτα. Φυσικά δε μιλάμε για πραγματικό μοντέλο αλλά το φετινό πρωταπριλιάτικο αστείο της εταιρείας  με αρκετή δόση χιούμορ και υπερβολής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Toyota HiAce

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου το πρώτο καμπριολέ van θα κυκλοφορήσει από τον επόμενο μήνα σε περιορισμένο αριθμό 2.019 μονάδων αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διθέσιες, πενταθέσιες ή δωδεκαθέσιες εκδόσεις με δύο μήκη μεταξονίου και μαλακή οροφή.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο ενσωματωμένος φούρνος για πίτες με το όνομα PieAce που βρίσκεται στην πίσω πόρτα και ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό. Μια ένδειξη στο ταμπλό ειδοποιεί τον οδηγό όταν οι πίτες είναι έτοιμες ώστε να παρκάρει το όχημα και να απολαύσει το αγαπημένο του γεύμα.

Toyota Hiace Convertible

Όπως δήλωσε ο Brodie Bott, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Toyota Australia: "Το HiAce Convertible συνδυάζει την ποιότητα, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και πρακτικότητα που περιμένουν οι Αυστραλοί από ένα HiAce με αναδιπλούμενη οροφή για διασκέδαση καθόλη τη διάρκεια του χρόνου."

"Δεν είναι απλά ένα όχημα που μπορεί να μετακινηθεί στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και να σε μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με άνεση και ασφάλεια, αλλά σου δίνει την ελευθερία του να ανοίξεις την οροφή και να απολαύσεις μια απόδραση στην παραλία το σαββατοκύριακο."

Με το HiAce Convertible, η Toyota Αυστραλίας θέλησε να προωθήσει και την ολοκαίνουρια γενιά του επαγγελματικό μοντέλου που έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις σε ασφάλεια και τεχνολογία, με στόχο να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία του προκατόχου του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube