Toyota bZ Compact SUV με καμπύλες οθόνες [video]

Toyota bZ Compact SUV με καμπύλες οθόνες [video]

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles, οι Ιάπωνες παρουσίασαν το πρωτότυπο Toyota bZ Compact SUV: Προμήνυμα για διεύρυνση της ηλεκτρικής αυτονομίας, ανακυκλωμένα υλικά και καμπύλες οθόνες.

Το πρωτότυπο Toyota bZ Compact SUV είναι 100% ηλεκτρικό, όπως και το bZ4X. Ο Ιάπωνας κατασκευαστής εξακολουθεί να παραμένει λακωνικός ύστερα από την παρουσίασή του στο Σαλόνι του Los Angeles. Παράλληλα όμως συνεχίζει να επικαλείται και να δίνει έμφαση στη «φουτουριστική» και «αεροδυναμική» σχεδίαση με τη χαμηλή οπισθέλκουσα. 

Toyota bZ Compact SUV Concept, μια ματιά για το πώς φαντάζεται ο ιαπωνικός κολοσσός το μέλλον.

Στην καμπίνα του Toyota bZ Compact SUV αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι δύο καμπύλες οθόνες. Μια άλλη τεχνολογία που αναφέρεται εν συντομία είναι αυτή ενός προσωπικού βοηθού που «συνδέει τον οδηγό και τους επιβάτες χάρη στα ηχητικά και οπτικά σήματα που εμφανίζονται στο κόκπιτ». 

Toyota bZ Compact SUV

Τα καθίσματα του bZ Compact SUV είναι κατασκευασμένα από φυτικά και ανακυκλωμένα υλικά για να σέβονται το θέμα «Beyond Zero» που ενέπνευσε εξάλλου τη συντομογραφία «bZ» που αποτελεί συστατικό της ονομασίας του αυτοκινήτου. Το bZ Compact SUV αποτελεί a priori το πρώτο βήμα πριν από την άφιξη του Toyota bZ3.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube