Teaser video για την Touring Superleggera Berlinetta Lusso

Teaser video για την Touring Superleggera Berlinetta Lusso

Το προσεχές δημιούργημα και αντικείμενο του teaser της Touring Superleggera πιθανόν να αναφέρεται στη Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso.

Η Touring Superleggera ετοιμάζει ένα ακόμη πρωτότυπο προς επίδειξη για τη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου. Το προς αποκάλυψη δημιούργημα της ιταλικής καροτσερίας ονομάζεται Berlinetta Lusso και το πιθανότερο είναι ότι αποτελεί αναφορά σε κάποια Ferrari.

Αν χρειαζόταν να ανατρέξουμε στον κατάλογο των μοντέλων του Cavallino Rampante, θα βλέπαμε ότι θα μπορούσε να αναφέρεται στην εκπληκτική 250 GT Berlinetta Lussο. Πράγματι, για του πιο γνώστες, ό,τι διαγράφεται κάτω από το σεντόνι, στο σκίτσο του σχεδιαστή και στο σμίλεμα στο ατελιέ είναι παρόμοιες γραμμές με αυτές της ιστορικής Ferrari. Στο video μπορούμε ακόμα να δούμε μια άποψη της πλευράς του συνοδηγού, με μια αλουμινένια επιφάνεια και μια βαθιά, αδρή ακμή που καταλήγει σε ένα πομπέ φτερό.


Η 250 GT Berlinetta Lusso κατασκευάστηκε από τη φίρμα του Maranello το1963-64 σε 351 κομμάτια

Μια ακόμη απόδειξη ότι η Berlinetta Lusso σχετίζεται πιθανώς με τη Ferrari είναι η λήψη της πράσινης 166 MM Touring, ιδιοκτησίας του Gianni Agnelli, πρώην αφεντικού της Fiat, που τελειώνει με μια φράση του, «Ακόμα κι ένα καλοφτιαγμένο πράγμα μπορεί να γίνει καλύτερο».

Υπομονή! Σε λιγότερο από δέκα ημέρες το μυστήριο θα λυθεί στη Γενεύη

[Πηγή Touring Superleggera]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube