Teaser: SRT Tomahawk Vision Gran Turismo [video]

Teaser: SRT Tomahawk Vision Gran Turismo [video]

Άλλη μία αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει πρωτότυπο για το δημοφιλές video game.

Το τμήμα μάρκετινγκ της Nissan ήταν, τελικά, πολύ μπροστά. Ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες είχαν μείνει στις παραδοσιακές πλατφόρμες διαφήμισης, κατάφερε να κάνει το GT-R, που μέχρι τότε είχε φανατικό κοινό μόνο στην Ιαπωνία και σε στενούς κύκλους petrolheads, διάσημο παγκοσμίως μέσω του Gran Turismo.

Τώρα όλοι, από την Peugeot και τη ΜΙΝΙ μέχρι τη Mercedes-Benz, σπεύδουν η μία μετά την άλλη να παρουσιάσουν πρωτότυπα ειδικά για την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού. Εννοείται πως η Nissan έχει ήδη καταθέσει τη δική της πρόταση...

Η Fiat Chrysler Automobiles είναι η τελευταία που ακολούθησε το παράδειγμα των υπολοίπων. Το brand που επέλεξε να προωθήσει είναι το τμήμα επιδόσεων της Chrysler με το virtual σούπερκαρ SRT Tomahawk.

Για αρχή, κυκλοφόρησε ένα teaser με μερικές φωτογραφίες και ένα video, δίχως να δώσει λεπτομέρειες πέραν του ότι πρόκειται για «ένα μονοθέσιο με υβριδικό σύστημα κίνησης». Σύντομα ωστόσο θα προχωρήσει στην αποκάλυψη και τη διάθεσή του για κατέβασμα μέσω του PlayStation Online Store.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube