Επίσημο: Νέο MINI Clubman Vision Gran Turismo [videos]

Επίσημο: Νέο MINI Clubman Vision Gran Turismo [videos]

Το νέο πρωτότυπο της Mini για το game Gran Turismo 6 για κονσόλα PlayStation 3 αποκαλύφθηκε επίσημα.

Σε συνέχεια της χθεσινής διαρροής και του χθεσινού preview, η ΜΙΝΙ αποκάλυψε πλήρως το εικονικό πρωτότυπο Clubman Vision Gran Turismo.

Το νέο εικονικό πρωτότυπο Clubman Vision Gran Turismo που θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για download αργότερα σήμερα ως ένα από τα αυτοκίνητα του Gran Turismo 6, βασίζεται στο Clubman. Βέβαια, για τις ανάγκες του GT6 παρουσιάζεται με μια «φορεσιά» σαφώς πιο ρηξικέλευθη, από αυτή που αναμένουμε από το επόμενο Clubman. Σχεδιασμός, στον οποίο ξεχωρίζουν οι πολύ μακριές πόρτες, η διαιρούμενη πίσω πόρτα και η διπλή πίσω πτέρυγα. Το μυώδες παρουσιαστικό του Clubman Vision Gran Turismo υιοθετεί χαμηλή γραμμή οροφής, διπλή εισαγωγή αέρα στο καπό και ανθρακονημάτινο εμπρός σπόιλερ. Ανθρακονημάτινα είναι και τα πάνελ στην «κοιλιά» του αυτοκινήτου, όπως και ο τεράστιος διαχύτης στο πίσω μέρος.  

Εμπρός, το Clubman Vision Gran Turismo χρησιμοποιεί ελλειπτικά φανάρια LED σε σχήμα «Χ» που αγκαλιάζουν την εξάγωνη γρίλια της μάσκας. Επίσης, άξια παρατήρησης είναι τα έξτρα φώτα, οι λωρίδες στο αμάξωμα, ο όρθιος υαλοκαθαριστήρας και το πίσω μέρος που φιλοξενεί φανάρια LED με μια δαιδαλώδη φιλιγκράν σχεδίαση με διακριτικά «Works» στο κέντρο τους.

Το Clubman Vision Gran Turismo πατά πάνω σε υπερμεγέθεις 22ιντσες δίχρωμες ζάντες, το εικονικό μοτέρ αποδίδει 400 άλογα που περνούν και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου με έξι ταχύτητες. Οι gamers του GT6 με το MINI Clubman Vision Gran Turismo θα μπορούν να επιταχύνουν 0-100 km/h σε 3,5” και να πιάσουν στην ευθεία 290 km/h.  

[Πηγή MINI]


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube