Teaser για Vision GT από τη Mercedes-Benz

Teaser για Vision GT από τη Mercedes-Benz

H Mercedes-Benz αποκάλυψε στη σελίδα της στο facebook μια φωτογραφία-teaser που δείχνει να είναι ένα πρωτότυπο που προορίζεται για το Gran Turismo 6.

Έχουνε περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που η Mercedes-Benz αποκάλυψε την SLS AMG GT Final Edition και τώρα ετοιμάζεται για μια νέα αποκάλυψη.

Το όνομα του προς αποκάλυψη αυτοκινήτου δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά από την φωτογραφία μπορούμε να διαβάσουμε τις λέξεις «Vision» και «GT» που υπονοούν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτότυπο που έχει σχεδιαστεί για το Gran Turismo 6.

Εκείνο που δεν γνωρίζουμε όμως είναι εάν το Vision GT πρόκειται για ένα αποκλειστικά εικονικό αυτοκίνητο, αν θα μετουσιωθεί σε πρωτότυπο στα δύο προσεχή Motor Show του μήνα, σε Los Angeles και Tokyo, ή τελικά πρόκειται για κάποιο μοντέλο παραγωγής που έχουμε δει σε προηγούμενο σαλόνι. Πάντως, ο ντόρος μας ακούγεται μεγάλος για να παραμείνει εικονικό αυτοκίνητο και η μακριά κοψιά του μας προϊδεάζει για κάτι που αν είναι πρωτότυπο θα έχει και ρεαλιστική διάσταση στο μέλλον.

[Πηγή Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube