Τeaser για το νέο Volvo Concept Estate

Τeaser για το νέο Volvo Concept Estate

Η Volvo θα ολοκληρώσει την τριλογία των πρωτοτύπων της, που θα την παρουσιάσει εν πλήρη απαρτία στη Γενεύη, με το νέο Concept Estate.

Το νέο πρωτότυπο έρχεται σε συνέχεια του Concept Coupé που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το 2013 και του Concept XC Coupé από το Detroit Auto Show στις αρχές του χρόνου.

Αυτό λοιπόν το τρίτο πρωτότυπο μας δείχνει η Volvo με τη σειρά των φωτογραφιών-teaser που έδωσε στη δημοσιότητα.

Η κουκούλα με τη οποία είναι σκεπασμένο το πρωτότυπο δεν είναι όποια κι όποια. Η Volvo ανέθεσε στο φημισμένο Σουηδό κατασκευαστή αδιάβροχων, Stutterheim, να ετοιμάσει ένα κάλυμμα, όπως αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες και θα είναι το ίδιο με το οποίο θα είναι σκεπασμένο το Concept Estate στη Γενεύη, πριν από την αποκάλυψή του.

Εξ όσων μπορούμε να διακρίνουμε από το σκεπασμένο αυτοκίνητο, το Concept Estate μοιάζει περισσότερο με ένα shooting brake παρά μα ένα τυπικό SW. Επίσης οι γραμμές, αλλά και οι λεπτομέρειες που αφήνει να φανούν το κάλυμμα δείχνουν μια ισχυρή αισθητική συγγένεια με τα άλλα δύο πρωτότυπα της τριλογίας. Κατά τα λοιπά, τα ελάχιστα που είναι ορατά είναι μια φαρδιά τετράγωνη μάσκα, τα χαμηλά τοποθετημένα πίσω φανάρια σχήματος «Β» και πέραν τούτου ουδέν.

Περισσότερα θα μάθουμε με την αποκάλυψη του Volvo Concept Estate στις 4 Μαρτίου, οπότε και ανοίγει τις πύλες του για τον Τύπο το 84ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

[Πηγή Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube