Teaser για το νέο Infiniti QΧ80

Teaser για το νέο Infiniti QΧ80

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα-teaser που προαναγγέλλει το νέο μεγάλο SUV της στο New York International Auto Show 2017, αυτό τον μήνα.

Η Infiniti ετοιμάζεται να δείξει το νέο της μεγάλο SUV στο New York International Auto Show 2017 που ανοίγει τις πύλες του για τον Τύπο στις 11 και 12 Απριλίου και για το κοινό από τις 13 έως τις 23 του μήνα.

Πέρα από την εικόνα-teaser που μπορείτε να δείτε, ό,τι άλλο γνωρίζουμε και έχει δημοσιοποιήσει  εταιρεία συνοψίζεται σε αυτό: «Huge unveil. April 11, 2017. New York. #INFINITI #EmpowerTheDrive #NYIAS».

Προφανώς πρόκειται για ένα πρωτότυπο που αποτελεί πρόκριμα ενός σημαντικού ανασχεδιασμού για το QX80. Και λέμε σημαντικού, όχι μόνο διότι το αναφέρει η ίδια η εταιρεία περιγράφοντας την αποκάλυψη ως «τεράστια», αλλά και για τις «μαυρισμένες» εμπρός κολόνες, αλλά και το αναμενόμενο, τελείως διαφορετικό μοντέλο για το οποίο μας έχει προϊδεάσει  εταιρεία για το 2018.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το υφιστάμενο QX80 πρόκειται περί «αρχαιολογίας», καθώς βασίζεται στο Nissan Patrol και βρίσκεται στην αγορά από το 2010. Η αρχική ονομασία του ήταν QX56, παίρνοντας την τωρινή QX80 ύστερα από την ανανέωση που υπέστη το 2014.

Το μόνο που μπορούμε να αλιεύσουμε από την εικόνα είναι ότι θα πρόκειται για ένα πιο πολυτελές και με περισσότερη φαντασία QX80, με τα φανάρια να μοιάζουν σε αυτά των QX Inspiration και QX50, με πιο επιθετικό προφυλακτήρα και γρίλια στη μάσκα όπου το σήμα της Infiniti είναι LED.

[Πηγή Infiniti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube