Τα πρώτα σκίτσα του Škoda Vision 7S

Τα πρώτα σκίτσα του Škoda Vision 7S

H Škoda δημοσίευσε τα πρώτα σκίτσα του 7θέσιου Vision 7S, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από τη νέα της σχεδιαστική γλώσσα.

Μετά από teaser του εσωτερικού και του πίνακα οργάνων του Vision 7S, η Škoda έδωσε στη δημοσιότητα και τα πρώτα εξωτερικά σκίτσα του πρωτότυπου μοντέλου της, δίνοντας μας έτσι μια πρώτη γεύση από τη νέα της σχεδιαστική φιλοσοφία Μodern Solid. Η επίσημη παρουσίαση του concept θα γίνει στις 30 Αυγούστου.

Μπροστά, η μάσκα δείχνει πιο επιθετική από εκείνη που συναντάμε στα σημερινά μοντέλα του κατασκευαστή όπως το Enyaq iV. Οι προβολείς είναι σε σχήμα «Τ» και όπως και η μαύρη γρίλια έχουν λεπτύνει σημαντικά, ενώ τα βλέμματα τραβάνε τα επτά κάθετα στοιχεία εμπρός και πίσω, με το κεντρικό από αυτά να είναι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα. 

Eπιπλέον, στο εμπρός όπως και στο πίσω μέρος συναντάμε γλίστρες σε ασημί απόχρωση με την περίμετρο του αυτοκινήτου να κοσμούν μαύρα πλαστικά τονίζοντας έτσι τον SUV χαρακτήρα του. Περνώντας στο πίσω μέρος, τα φώτα έχουν και αυτά σχεδίαση «Τ», ενώ η αεροτομή στην οροφή προσθέτει μια σπορτίφ πινελιά.

Škoda Vision 7S

Όσο για το εσωτερικό του Vision 7S, αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα κάνει χρήση βιώσιμων υλικών και θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του τη μίνιμαλ σχεδίαση και τους γενναιόδωρους χώρους για έως και επτά επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων.

Τέλος, ο πίνακας οργάνων, δείχνει να έχει οριζόντιο προσανατολισμό, ενώ είναι τοποθετημένος αρκετά μπροστά, στη βάση του παρμπρίζ. Αντίστοιχα ξεχωρίζει και η οθόνη του infotainment. Χορταστική σε διαστάσεις, διαθέτει κατακόρυφη διάταξη -για πρώτη φορά στη γκάμα της Škoda- και μάλιστα είναι τοποθετημένη αρκετά ψηλά, σε σχέση με το τιμόνι. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube