Subaru: Η έκδοση STI του Levorg στο Τόκιο [video]

Subaru: Η έκδοση STI του Levorg στο Τόκιο [video]

Το Subaru Levorg Prototype STI Sport είναι τετρακίνητο και εξοπλίζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Το Subaru Levorg Prototype STI Sport έκανε πρεμιέρα στην έκθεση του Τόκιο δίνοντας μας μια πολύ καλή γεύση για το επερχόμενο μοντέλο παραγωγής - την σπορ έκδοση της δεύτερης γενιάς του Levorg - που δεν θα διαφέρει σημαντικά από αυτό το πρωτότυπο.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, μέλημά της Subaru είναι να δημιουργήσει «ένα μέλλον στο οποίο όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν την οδήγηση στο έπακρο, όποτε αυτοί το επιθυμούν», μέσα στην εποχή των αυτόνομων οχημάτων.

Subaru Levorg STI Sport

Σχεδιαστικά, τo Levorg Prototype STI Sport ξεχωρίζει από το "απλό" Levorg χάρη στο κόκκινο έμβλημα STI που δεσπόζει στη γρίλια, την πίσω πόρτα και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν το εμπρός σπλίτερ και οι προεκτάσεις στους προφυλακτήρες και τα πλευρικά μαρσπιέ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Levorg STI Sport θα είναι τετρακίνητο και θα εξοπλίζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ - κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε μοντέλο της Subaru. Μέσω διαφορετικών προγραμμάτων οδήγησης, ο οδηγός θα μπορεί να παραμετροποιήσει τα χαρακτηριστικά του οχήματος - κινητήρα, τιμόνι, αναρτήσεις και σύστημα τετρακίνησης - ανάλογα με τη διάθεση του και τις εκάστοτε συνθήκες.

Η Subaru δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τον κινητήρα του μοντέλου, όμως πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο boxer χωρητικότητας 1,8 λίτρων που θα αποδίδει υψηλά επίπεδα ροπής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube