Σπορ υβριδικό πρωτότυπο από την Toyota στη Φρανκφούρτη

Σπορ υβριδικό πρωτότυπο από την Toyota στη Φρανκφούρτη

Το Hybrid-R Concept που θα παρουσιαστεί στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα μας δώσει πιθανότατα μια πρώτη γεύση από τη νέα Supra

Δίνοντας στη δημοσιότητα το εικονιζόμενο λογότυπο, η Toyota μας γνωστοποίησε πως στην 'Eκθεση Aυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, θα παρουσιάσει ένα νέο σπορ πρωτότυπο που θα χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το πρωτότυπο θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του υβριδικού αγωνιστικού με το οποίο η Toyota συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα αγώνων αντοχής της FIA και το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση στο φετινό 24ωρο αγώνα του Le Mans.

Αν και πρόσφατα ο υπεύθυνος εξέλιξης του GT86 είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι δεν αποκλείεται να δούμε μια έκδοση του σπορ κούπε της Toyota με υβριδική τεχνολογία, το συγκεκριμένο πρωτότυπο δεν θα έχει καμία σύνδεση με το GT86. Το πιθανότερο είναι να δούμε μια σχεδιαστική και τεχνολογική μελέτη που θα μας προλογίζει την επιστροφή της Supra στην αγορά. Μοντέλο το οποίο η ιαπωνική φίρμα θέλει να επαναφέρει στην αγορά μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube