RUF Rodeo Concept: Για χωμάτινες διαδρομές με εμφάνιση Porsche 964

RUF Rodeo Concept: Για χωμάτινες διαδρομές με εμφάνιση Porsche 964

Το πρωτότυπο της RUF βασίζεται στο ανθρακονημάτινο σασί που εξελίχθηκε από την εταιρεία.

Η RUF παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο εμπνευσμένο από την Porsche 964, το οποίο φέρει το όνομα Rodeo και έχει εκτός δρόμου προσανατολισμό!

Η Rodeo βασίζεται στις CTR και SCR, οι οποίες αν και μοιάζουν με βελτιωμένες Porsche 911 (964) είναι εντελώς νέα μοντέλα εξελιγμένα από τη RUF (νέο σασί και αμάξωμα από ανθρακονήματα). Σε αντίθεση με τις συγγενικές τις εκδόσεις, η Rodeo έχει σχεδιαστεί για ελαφριές εκτός δρόμου διαδρομές, για αυτό και διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, ελαστικά παντός εδάφους και διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: RUF CTR 2017: Η σύγχρονη Yellow Bird

RUF Rodeo Concept

Αισθητικά, η RUF Rodeo ξεχωρίζει από την ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τους 4 επιπλέον προβολείς στο καπό, το προστατευτικό στον εμπρός προφυλακτήρα που έχει δερμάτινη επένδυση, τα δερμάτινα λουριά συγκράτησης του καπό, τη διχρωμία στο αμάξωμα, τις πεντάκτινες ζάντες, το φτυάρι στην ουρά, τους λασπωτήρες και την πρακτική σχάρα οροφής για τις αποσκευές. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το καφέ δέρμα και οι υφασμάτινες επενδύσεις με πολύχρωμα μοτίβα.

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτοτύπου, όμως είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί τον εξακύλινδρο boxer κινητήρα 3,6 λίτρων της RUF, σε συνεργασία με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Δε γνωρίζουμε αν η RUF σκοπεύει να κατασκευάσει περισσότερα αντίτυπα της Rodeo ή αν έφτιαξε το μοναδικό αυτό πρωτότυπο για λόγους επίδειξης.

[Πηγή: Motor Fan, Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube