Πρωτότυπο Kangaroo από τους Giorgetto και Fabrizio Giugiaro

Πρωτότυπο Kangaroo από τους Giorgetto και Fabrizio Giugiaro

Το ηλεκτροκίνητο υπερ-SUV θα παρουσιαστεί στην έκθεση Γενεύης

Ο σχεδιαστικός οίκος GFG Style που ιδρύθηκε το 2015 από τον Giorgetto Giugaro και τον γιο του Fabrizio, αποκάλυψε την πρώτη εικόνα του πρωτοτύπου Kangaroo το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση Γενεύης τον Μάρτιο.

Η σχεδιαστική μελέτη αφορά ένα ηλεκτροκίνητο υπερ-SUV το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας θα έχει τελική ταχύτητα 250 km/h σε κάθε τύπο εδάφους. Το όχημα θα είναι διθέσιο, θα βασίζεται σε αλουμινένιο πλαίσιο (εξελιγμένο σε συνεργασία με την CH Auto) και θα έχει αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς ενώ το "Καγκουρό" θα διαθέτει και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Η περιγραφή μας θυμίζει αρκετά το Italdesign Parcour (2013), ένα πρωτότυπο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα μηχανικά μέρη της Lamborghini Gallardo, αλλά και το ελληνικό Korres P4 το οποίο περιγράφεται καλύτερα από τον όρο supercar παντός εδάφους.

Να θυμίσουμε ότι η ίδρυση του ανεξάρτητου οίκου GFG Style ήρθε μετά από την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Italdesign από το Volkswagen Group το 2015. Έκτοτε, Giorgetto και Fabrizio Giugaro έχουν παρουσιάσει δύο πρωτότυπα, το Sibylla στην έκθεση Γενεύης του 2018 και το Sibylla GG 80 στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube