Νέο Suzuki iV-4: Πρώτη γεύση από το νέο μικρό της crossover

Νέο Suzuki iV-4: Πρώτη γεύση από το νέο μικρό της crossover

Το πρωτότυπο iV-4 θα μας προϊδεάσει για το νέο μικρό crossover που θα λανσάρει στην αγορά η Suzuki το 2015

Η Suzuki θα παρουσιάσει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο ένα νέο πρωτότυπο, που θα προαναγγέλλει ένα μικρό crossover που θα ριχθεί στην αγορά για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Nissan Juke και τα νέα Peugeot 2008 και Renault Captur.

Η ιαπωνική φίρμα λέει ότι σχεδιαστικά, το iV-4 θα ακολουθεί τη φιλοσοφία που μας έχει συνηθίσει στα μεγαλύτερα SUV της. Μια ματιά στις σκοτεινές teaser φωτογραφίες που δημοσίευσε η Suzuki, αποκαλύπτουν ένα σχήμα που θυμίζει σε αρκετά του σημεία τις γωνίες του Grand Vitara, με αρκετά πιο μυώδεις όμως γραμμές που χαζεύοντας το προφίλ του, εύκολα το μπερδεύεις με το Range Rover Evoque!

Όπως προαναφέραμε, η έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου iV-4 θα λανσαριστεί στην αγορά για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Peugeot 2008, Renault Captur, Ford EcoSport και φυσικά το Nissan Juke. Το νέο ιαπωνικό crossover θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου SX4 S-Cross και όπως οι ανταγωνιστές του θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με τα μοτέρ βενζίνης και ντίζελ που συναντάμε και στην γκάμα του SX4.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube