Νέο Škoda Rapid Spaceback Red & Grey Collection

Νέο Škoda Rapid Spaceback Red & Grey Collection

Η Škoda παρουσίασε στο Wörthersee το νέο και φτιασιδωμένο Rapid Spaceback Red & Grey Collection.

Οι Τσέχοι έχουν πληθωρική παρουσία στο GT Fan meeting στο Wörthersee, στην Αυστρία, με τα πρωτότυπα CitiJet και Yeti Xtreme, αλλά και τα Fabia Super 2000 rally car και Octavia Combi RS.

Εκτός από αυτά όμως, έφεραν σε αυτή τη σύναξη και τις εκδόσεις Red & Grey Collection του Rapid Spaceback. Μην φανταστείτε κανένα tuning σε μοτέρ και άλλα μηχανολογικά μέρη. Οι δύο εκδόσεις αντλούν τη διαφορετικότητά τους από τον κατάλογο των Škoda Original Accessories.

Εξωτερικά, το Rapid Spaceback έχει γκρι/κόκκινες ρίγες στην οροφή, στο καπό και στο πίσω μέρος, εξ ου και το όνομα, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν επένδυση κάρμπον. Ανάμεσα στις άλλες στιλιστικές λεπτομέρειες του αμαξώματος περιλαμβάνονται φιμέ φανάρια πίσω, 17άρες αλουμινένιες κόκκινες ζάντες SAVIO και σπορ κιτ αποτελούμενο από εμπρός σπόιλερ με μαύρο σπλίτερ και πίσω πτέρυγα.

Στην καμπίνα, η επένδυση στο τριάκτινο τιμόνι είναι δερμάτινη με κόκκινες διακοσμήσεις, ενώ επένδυση με κόκκινο δέρμα έχουν η λαβή του χειροφρένου και του λεβιέ ταχυτήτων. Κατά τα λοιπά, τα πεντάλ είναι αλουμινένια, τα καθίσματα με σπορ σχεδίαση, τα πατάκια έχουν κόκκινες ραφές και το πάτημα των μαρσπιέ είναι αλουμινένιο.

[Πηγή Škoda]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube