Νέες φωτογραφίες από το ελληνικό υπεραυτοκίνητο Chaos

Νέες φωτογραφίες από το ελληνικό υπεραυτοκίνητο Chaos

Η Spyros Panopoulos Automotive αποκάλυψε τα πίσω φώτα του πολυαναμενόμενου Chaos

Λίγο μετά από τα teaser και την ανακοίνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του ελληνικού υπεραυτοκινήτου Chaos, η εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το πίσω μέρος του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Chaos: Το ελληνικό υπεραυτοκίνητο της Spyros Panopoulos Automotive

Στις τρεις εικόνες παρουσιάζονται τα φωτιστικά σώματα του Chaos τα οποία αποτελούνται από 45 στοιχεία matrix LED σε κάθε πλευρά. Τα φώτα που κατασκευάστηκαν με τη βοήθεια 3D Printer καλύπτουν σχεδόν όλο το πλάτος της ουράς και διακόπτονται μόνο από τις κεντρικά τοποθετημένες τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Επιπλέον LED βρίσκονται πάνω από τον διαχύτη, κάτι που παραπέμπει έντονα σε μονοθέσιο της Formula 1.

Να θυμίσουμε πως το Chaos φορά twin-turbo κινητήρα V10 4,0 λίτρων ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος - με 2.000 PS (κόφτης στις 11.000 rpm) και με 3.000 PS (κόφτης στις 12.000 rpm). Το μοτέρ θα έχει αλουμινένιο μπλοκ ενώ οι βαλβίδες, οι εκκεντροφόροι, ο στρόφαλος και οι κυλινδροκεφαλές θα είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο. Η δύναμη θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων και κεντρικού διαφορικού Torsen. Έτσι, η επιτάχυνση 0-100 km/h θα ολοκληρώνεται σε κάτω από 2", ενώ το αυτοκίνητο θα προσφέρει επιτάχυνση και επιβράδυνση της τάξεως των 3G.

Στόχος της εταιρείας είναι η επίσημη πρεμιέρα του Chaos να γίνει στην επόμενη Έκθεση Γενεύης τον Μάρτιο του 2021.

[Πηγή: Spyros Panopoulos Automotive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube